Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Wkurwiony mag
Kazmir MacBrewmann:
- Po tej masakrze na pewno tu wrócą. Aha! Popił z piersiówki. - Lepiej wyposażyć? Panie czarodziej, powiem jak szlachcic szlachcicowi. No co ty kurwa nie powiesz? Melkior i Ashog mają najlepszą broń, a gówno robi ich pancerzom płytowym. Najlepsze tarcze z czarnej rudy pękną od ich magicznych mieczy. Bełty z czarnej rudy ledwo przebiją te gówno czuje. Jestem łuczarzem wiem co mówie. Lepszego sprzętu nima, więc albo porobisz nam jakieś czary mary z pancerzami i bronią w zwarciu albo zapłata musi być adekwatna do kosztów jakie poniose za zrobienie tylu pocisków przeciw pancernych.
Melkior Tacticus:
- Cały Kazmir. Skomentował krasnoludzkość MacBrewmanna. Wstał. Podszedł do baru za którym Zygi ledwo dyszał. - Zygi, powiem to raz bo moja rodzina nie zwykła powtarzać. Gdyby pytano kto zajebał ich ludzi, powiedz te słowa; "My nie wybaczamy, pamiętamy." Będą wiedzieć. A ja ich chętnie przywitam w Peran. Ogniem i Mieczem. Oj bardzo chętnie. Jak tylko jakiego dorwie na swoich ziemiach to każe rozstrzelać na miejscu a trupy powiesić. Poszedł dalej, umoczył palce w nie zakrzepłej jeszcze krwi i na ścianie namalował małego rodowego smoka oraz Bękarcią czachę. Chyba puściły mu hamulce. - Pieniądze to nie wszystko Kazmir. Wiedza jest najcenniejszą zapłatą. Więc mógłbyś mistrzu pouczyć nas nieco magii, byśmy mieli łatwiej. Żaden z nas nie pogardzi takim darem.
Isentor:
- Jeśli mamy dorwać tych skurwysynów w obozie będziecie musieli być gotowi. Mogę zakląć dla Was kilka broni, bełtów i nauczyć zaklęć, które okażą się pomocne. Wracajmy już. Nie możemy dać im czasu na mobilizację. Powinniśmy uderzyć jak tylko odbędziesz swoją wyprawę. Odwiedź mnie wtedy. Do zobaczenia Bękarty!
Wyprawa Zakończonapodsumowanie wkrótce
Patty:
--- Cytat: Isentor w 08 Maj 2019, 23:38:47 ---- Jeśli mamy dorwać tych skurwysynów w obozie będziecie musieli być gotowi. Mogę zakląć dla Was kilka broni, bełtów i nauczyć zaklęć, które okażą się pomocne. Wracajmy już. Nie możemy dać im czasu na mobilizację. Powinniśmy uderzyć jak tylko odbędziesz swoją wyprawę. Odwiedź mnie wtedy. Do zobaczenia Bękarty!
Wyprawa Zakończonapodsumowanie wkrótce
--- Koniec cytatu ---
Prowadzący ma tydzień na rozpisanie podsumowania, inaczej wyprawa zostanie zamknięta bez rozdanych nagród i talentów.
Isentor:
Isentor
Aktywność: 1 złoty talent
Opis: 1 złoty talent
Walka: 3 złote talenty
Melkior
Torstein
Ashog
Kazmir
Wynagrodzenie 600 grzywien na łebka.
--- Cytat: Egbert w 17 Czerwiec 2019, 10:54:15 ---//Zostałem pominięty w spisie uczestników i przy rozdawaniu talentów :(
--- Koniec cytatu ---
Bo brak Cię na liście uczestników wyprawy. :P
Egbert
Aktywność: 1 srebrny talent
Opis: 1 srebrny talent
Walka: 2 złote talenty
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej