Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Jedzenie

<< < (6/9) > >>

Enzo:
Mój jadłospis, zależy od tego jaki mamy dzień  
Weźmy na to mhmmm.... niech będzie sobota.

ÂŚniadanie : Paróweczki lub jajecznica
Drugie śniadanie : nie jadam
Obiad : Barszcz(biały)
Podwieczorek : Cola z chipsami
Kolacja : Ciepłe mleko z płatkami

Widziałem, że niektórzy z was jedzę młatki z mlekiem na śniadanie ja tą potrawę mam zapisaną na wieczór ;p.

Cesc:
Wszystko zależy od tego co jest, na co mam ochotę.

Ale jest tak,

ÂŚniadanie - kanapki z: serem, pomidorem, szynką, sałatą, ogórkiem. Lub jajecznica. Do tego coś do picia np: herbata i jogurt (nie pijam mleka).

Drugie ÂŚniadanie - bułka z tym co powyżej kanapki, do tego pączki(lub inne słodkie bułki), picie i czasami jakiś inny przysmak.

Obiad - zupa (niemal codziennie inna), do tego drugie danie też różnie.

Podwieczorek - zależy na co mam ochotę.

Kolacja - zależy na co mam ochotę,

Wymarzony posiłek to jedna tabletka dziennie, która zaspokaja mój głód na cały dzień. Bo nie bardzo lubię jeść, wolę pić.

Faim:
ÂŚniadanie - Różnie. Najczęściej kanapki albo tosty.

Drugie śniadanie - raczej nie jadam. Jak już to jakaś słodka bułka

Obiad: Też różnie. Czasami nie jadam.

Kolacja: Zwykle zastępuje mi obiad, bo mam mało czasu wciągu dnia. Zwykle kanapki z pomidorem.

To wszystko.

Dydzio:
ÂŻarcie, które mogę wziąć do buzi, nie mówiąc już  jedzeniu, które się lubi to: pizza,hamburgery,spaghetti, sporadycznie tosty, lubię też czekolady,batony,żelki,chipsy. Jubię też maliny i najbardziej ze wszystkiego uwielbiam gofry. Mięknę na ich widok. Nie jem rzeczy, które nie zostały tutaj wymienione.   A do picia lubię 7-upa, colę, wodę mineralną, kakao, czekoladę na gorąco, a najbardziej lubię oranżadę. Mogę też spożyć kisiele i budynie słodka chwila dr. Oektera oraz "gorący kubek" Knorra, a sporadycznie galaretka. Oho, chyba zrobię sobie kisielek! Z picia i tych szklankowych pyszności też nie spożywam nic, co nie zostało tu wymienione. Jak widać jestem bardzo wybredny. Na śniadanie, obiad, kolację to zależy co chcę, czy jest w ogóle i od chęci do przygotowania. Np. na śniadanie lubię hamburgery więc w rubryce śniadanie mogę spokojnie dać hamburgery. No to tyle.

Baś-ka:
Skoro wszyscy nabijają posty to ja tez jednego nabiję ;) ,oto mój niezdrowy jadłospis :

ÂŚniadanie : Bułka z serem lub szynką, Herbata.

Drugie ÂŚniadanie : 0,5 l wody lub soku, Bułka słodka.
Obiad: Krupnik,Ogórkowa,Pomidorowa a w niedzielę rosół. Kurczak,Schab,Frytki,Smażone ziemniaki czasami ryż.
Podwieczorek : Dwie lub trzy bułki z serem lub szynką,jakieś słodkości (chrupki,mars,lion).
Kolacja : Od dwóch do trzech bułek z serem lub z szynka,lasagne lub tradycyjna zupka chińska,leczo.

Wymarzony Jadłospis:
ÂŚniadanie : Kurczak z grila.
Drugie ÂŚniadanie : 1 kg Frytek z ketchupem.
Obiad : Pomidorowa,Ogórkowa, Kurczak z grila,Lasagne,Pierogi Ruskie.
Podwieczorek : Delicje,Jeżyki,Pizza.
Kolacja : Ziemniaki Smażone w majonezie,Pierogi Ruskie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej