Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Test Kruka #35

<< < (2/5) > >>

Arivel:
-Nie koniecznie znam czy przeżyłem jakiegoś przygody jaszczurze, ale jeśli postawisz mi na miejscu obiad i jakieś dobre piwo to mogę cię zabrać. Zawsze to ktoś więcej niż konie żeby pogadać. To jak, umowa stoi?

Kendes z śniącego ognia:
-Stoi, jednak powątpiewam byś nie miał żadnych przygód godnych opowiedzenia.- Wszedłem na wóz i usiadłem koło kupca. -Może utargowałeś cenę przedmiotu w niecodzienny sposób, lub sprzedany, kupiony przez ciebię towar przyczynił się do wielkich wydarzeń.

Arivel:
-Nie szczególnie. Handluje sadzonkami i nasionami roślin. Chyba że słyszałeś o jakiś heroicznych wyczynach ogrodników lub samych kwiatów. - zaśmiał się kupiec.

Kendes z śniącego ognia:
-hmm... Kupcy sprzedają zielarzą nasiona, zielarze hodują zioła lecznicze, alchemicy, szamani kupują zioła od zielarzy by stworzyć mikstury i maści lecznicze które ratują życia, czyli w nasiona dokonują czynów heroicznych.
Kendes uśmiechnął się połowicznie do kupca.

Arivel:
-Chyba dość krótko urzędujesz na tym świecie, co jaszczurze? Ciężko mi stwierdzić wasz wiek ponieważ wasz wygląd nie zdradza tego za bardzo. Zupełnie inaczej niż w moim przypadku. - uśmiechnął się

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej