Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Zadanie szkoleniowe Nawaara
Nawaar:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Nawaara
Prowadzący wyprawę: Patricia Morii
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Nawaar
Nawaar został zaproszony na test dość szybko! Widocznie tylko sprzedawcy są tutaj opieszali, ale jeszcze nie chciał chwalić dnia przed zachodem słońca, także ciemnoskóry spojrzał w oczy człowieka, mówiąc. - Co mam uczynić sir?Mauren oczekiwał dalszych poleceń. Respev wyglądał, jakby nie jedno już widział, tylko czy aby mu się nie nudzi szkoląc cały czas nowicjuszy?
Patty:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy. Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest wczesny wieczór, mamy 18:00.
Nawaar:
Mauren momentalnie oprzytomniał, gdy Respev przemówił. Nawaar jako książę w swoim kraju też miał do czynienia z wojskiem, ba nawet sam wielokrotnie walczył, lecz tutaj będąc biednym będzie musiał najpierw dużo pokombinować nim coś osiągnie, ale najpierw szkolenie. - Tak! Jest! Panie! Respev! Mówił iście żołniersko, czyli drzeć ryja aż drugi ogłuchnie, po czym obrócił się w stronę zagrody, natychmiast biegnąc w jej stronę. Pogoda nie była za ciekawa, bo powoli się ściemniało, ale samo szkolenie chyba nie potrwa do nocy?
Patty:
Respev spokojnym krokiem poszedł w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Czeka Cię walka. Gotów żeś?
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walką.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walką.[/b]
--- Koniec kodu ---
//Dopisz do udźwigu wagę odzienia.
Nawaar:
Mauren oczywiście odwrócił się twarzą do rozmówcy, gdy ten przemawiał do niego. Walka, co? Cały czas człek musi walczyć od samych narodzin, ale to pewnie pytanie retoryczne. Pomyślał sobie, by rzecz. - Tak! Jestem! Panie! Ciemnoskóry nie wychodził z roli, bo mogłoby to wyglądać podejrzanie i to bez znaczenia z kim lub czym, miałby się tłuc!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej