Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Próba Siły #21 - Arges
Marduk Draven:
- Ah! Dziękuję!- odpowiedział wchodząc na strych. Przyjrzał się martwej bestii.- Ależ ogromne!- zdumiał się.- Mam dla pana coś. Nie dużo, ale nie zostawię pana tak bez nagrody.- to mówiąc zza pazuchy wyjął mieszek, który następnie ci wręczył. W środku było 40 grzywien.- A z tym sobie poradzę. Skrzyknę sąsiadów i sobie poradzimy. Jeszcze raz dziękuję!
//Grzywny od razu dolicz do swoich.
Arges:
Grzywny się zawsze przydadzą. Myśląc to Arges bierze mieszek z monetami.
- Dziękuję bardzo za nagrodę, to uprzejme. Skoro pan sobie z tym poradzi to na mnie czas najwyższy. - Sięga po leżącą na ziemi tarczę. - Pójdę do Bractwa powiedzieć, że zakończyłem zadanie, a panu życzę wszystkiego dobrego i mniej ogromnych węży na strychu. - Po powiedzeniu zdanie lekko się uśmiecha. - Do widzenia. - Ruszył w kierunku wyjścia, a potem do paladyna.
Nie spodziewałem się, że na strychu może czaić się coś tak wielkiego...
//
40 + 85 = 125 grzywien
Marduk Draven:
WYPRAWA ZAKOĂCZONA SUKCESEM![/b]
Arges zechciał dołączyć do Bractwa ÂŚwitu. Jego zadaniem było udanie się do domu Rorika i pomoc z czymś, co zalęgło się na jego strychu. Tym czymś okazał się wielki pyton. Bo ciężkiej walce, wojownik zabił węża i dostał małe wynagrodzenie. Najważniejsze, że gad był martwy a Rorik bezpieczny.
Nagrody:
40 grzywien za wykonanie zadania.
Talenty:
Walka - 1 brązowy talent
Opisy - 1 brązowy talent
//Wróć do tematu rekrutacyjnego Bractwa w rynku.
[member=26861]Emerick[/member]
Zaidaan:
Wyprawa zaakceptowana!
Nawigacja
Idź do wersji pełnej