Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Rasher swe dziatki pozna - Emerick
Zaidaan:
Spojrzał za przez ramię ogrodnika czy nie ma tam jakichś drzwi lub klapy po czym wrócił wzrokiem na ogrodnika. - Potrzebuje się dostać do dracońskich tuneli pod miastem. - Skoro przyjął to hasło to wiedział o co chodzi i nie było potrzeby przybierać w słowach.
TheMo:
- Dracońskich tuneli? Skoro przychodzisz do mnie to raczej nie chcesz nic tam badać. I tak na uczonego nie wyglądasz. Wiesz, że chcesz wejść do paszczy chimery? Czy ty w ogóle wiesz jak wygląda tamto środowisko?
Zaidaan:
- Co masz na myśli? I tak potrzebuje tam wejść, po coś ważniejszego, pozwolisz mi wejść czy utrudniać będziesz? - Nie zważając na niebezpieczeństwo Emerick dalej chciał wejść do tuneli, w końcu przyjął to zadanie i musi je dokończyć, a na pewno nie wycofa się jak jest już tak blisko.
TheMo:
- Bo jak coś zrobisz to ja odpowiadam za ciebie głową, bo cię wprowadziłem. I obaj dostaniemy bełta w czachę. Jeśli potrzebujesz jakiegoś towaru od przemytników to powiedz teraz i wróć za dwa dni. I nie licz, że tam cię zabiorę ot tak.
Zaidaan:
- Mówiłem już, wprowadź mnie tam i tyle, nie oberwiesz bełta w czachę, pokaż mi to już do cholery. - Mruknął zniecierpliwiony na ogrodnika.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej