Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Film

(1/5) > >>

Gal Anonim:
Myśleliście kiedyś o tym, że mógłby powstać film na podstawie Gothica? Na moje to fabuła gry dobrze nadaje się do przerobienia jej na fabułę dobrego filmu. Niewiele gier doczekało się swoich filmnowych adaptacji, chyba tylko Tomb Raider, Doom i parę innych mniej znanych, ale jeśli one mogą, to Gothic tym bardziej na to zasługuje. Jak myślicie?

Tylko proszę nie pisać, że powstał już Gothic Der Film, bo tu chodzi o kinową produkcję. - [Boba Fett]

piotr271992:
Moim zdaniem masz zupełną racje gothic ma ciekawą fabułe doskonale nadającą się na film
P.S nowe technologie dałyby twurcą/twórcom tego filmy duże możliwości więc mogliby zrobic fajne efekty specjalne  

Proszę pisać bardziej rozbudowane wypowiedzi. - [Boba Fett]

Magoospl:
(ja jestem nowy elo all :)   )
Podomież miał być film Gothica.
Miał sie nazywać Gothi the movie ale niewiem czy pir.bythes wogule/w ogóle sie za to weźmie.
Ale film zapewne byłby fajny taki prosto z gry.

PZDR

Jeny, to fani mieli zrobić taki film - i zrobili go. - [Boba Fett]

Vuncher:
Ciekawe by było...chciałbym taki film w kinach.Tylko kto by zagrał różnych ludzi?
Jak ktoś ma pomysł to niech wymyśli obsadę :P
Ale co do trójki to byłby problem...bo podobno można wybrac jedną z 3 dróg...i musieli by nagrac 3 filmy lub w jednym podział;np:Innos-30 minut filmu,Beliar-30 min filmu,Adanos-30 minut filmu...

Arax:
Film powstanie takie mam przeczucie jeśli mają robić film Hitman to Gothic pewnie też zrobią miejmy nadzieję :)

Wypowiedź jest nierozbudowana. Upomnienie słowne. - [Boba Fett]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej