Tereny Valfden > Zakończone wyprawy
Złota sprawa
DarkModders:
Jaszczur szedł przed siebie brnąc powoli w stronę Ekkerund. Pogoda jak zwykle nie dopisywała ale to jeszcze szło przeżyć. Teraz miał tylko jeden cel - dojść do Ekkerund.
Melkior Tacticus:
Pół roku potem Dużo czasu później dotarliście do Ekkerund
DarkModders:
Szybko odnalazł karczme gdzie przesiaduje Tyrr i wszedł do niej wraz z Domenikiem. Po wejściu poczuł przyjemne ciepło które powoli zaczęło go rozgrzewać. Podszedł do stolika Tyrra z wiadomościami.
- Cześć Tyrr. Skończyłem zwiad wraz Domenikiem. - powiedział siadając na krześle.
Tyrr aep Nargoth:
- No i? Dużo żeś mi opowiedział.
DarkModders:
- Poczekaj, już wszystko ci opowiem. - powiedział po czym dodał.
- Jest tak. Królestwo Vrih posiada najemników, są nimi Samotni ÂŁowcy. Armia liczy ich liczy około 3 tysięcy. Na wyspach mają około 15 zamków w których rozlokowane są ich oddziały. W tym liczmy razem z zamkiem w Sannau. Druga sprawa to fortyfikacja obronne wybudowane na brzegu. W porcie jest kilka fregat które uległy lekkim uszkodzeniom w trakcie naszej misji. Jest kilka dzikich plaż na których można by było zrobić desant i z dwóch stron zaatakować Sannau ale Georg nie miał mapy i nie zaznaczył mi tych miejsc. Ogólnie panuje tam straszny terror. Wraz z Domenikiem mieliśmy przyjemność zabić kilku z tych Samotnych ÂŁowców.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej