Strefa dyskusji > Kupie/Sprzedam

Gothic Universe Złota Kolekcja PL wersja pudełkowa.

<< < (2/4) > >>

sezam:
Wersje cyfrowe to kaszanka, ale kto co lubi ;)

sezam:
Moim zdaniem w tej chwili już nawet wersja złotej kolekcji jest rarytasem wystarczy spojrzeć na allegro/olx/ebay nie ma żadnej oferty.

Izabell Ravlet:
Podejrzewam, że nie ma żadnej oferty, bo nikt tego zwyczajnie by nie kupił nawet

sezam:
Może to prawda ;), ale nie sprzedam tego za grosze ponieważ sam za to mało nie dałem, więc to się nie opyla. Albo wychodzę na tym na plus albo leży u mnie na półce.

Borys333:
Jeszcze z jakieś 1.5 roku temu szukałem tej edycji jak opętany! Szukałem z tydzień albo dwa, dzień w dzień, godzinami. Zakładałem tematy, kopałem w archiwum allegro, pisałem do sklepów. Robiłem wszystko co możliwe. Czułem, że gdzieś musi byc dostępna. Niestety... Ale nie poddałem się! I udało mi się znalezc! :D Jakimś cudem. Używana, ale jak nowa. Za jakieś 110 zł. Po prostu tej edycji nie było nigdzie! Udało się po kopaniu w archiwum sprzedaży już dawno zakończonych.

Leży sobie na półce nieruszane, a ja jestem szczęśliwy bo uwielbiam Gothic! :D Gdyby ktoś byłby tak napalony jak ja to byłoby mi go żal :D Pomógłbym mu szukac tej edycji hehe

Warto jednak, żeby temat był widoczny i można w razie czego podac namiary mail czy coś. Może kiedyś ktoś będzie szukał tej edycji jak ja kiedyś. A spac nie mogłem spokojnie w czasie poszukiwań.

"Szukajcie a znajdziecie"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej