Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Potwór Morski
Khaleb:
Ja jakoś nie mogę tarfić na żaden film związany z morskim potworem. Plywalem dosłownie wszędzie gdzie się tylko dało ale, niestety nie natrafiłem na ów monstrum. Słyszałem, że można odtworzyć filmy z katalogu gry więc tak zrobiłem, jednak nie mogę ich odtworzyć żadnym programem jaki posiadam. Jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć jaki program jest do tego dobry bylbym bardzo wdzięczny.
P.S
Wielkie dzięki za pomoc! :)
Gonzo:
A mi sie podoba takie rozwiązanie, ciekawa odmiana od walenia w sciane. Sam filmik jednak krotki jest troszke i takie sredni, ale napisy, które sa przed nim na poczatku mnie troche rozbawily. :Pirania cie goni" - wtedy nie wiedzialem, ze chodzi i stworzenie, myslalem, ze zaraz wyskoczy ich zespol i zaczna sie z e mna naparzac :D. PzDrO :].
MeGorT:
--- Cytat: Khaleb ---Ja jakoś nie mogę tarfić na żaden film związany z morskim potworem. Plywalem dosłownie wszędzie gdzie się tylko dało ale, niestety nie natrafiłem na ów monstrum. Słyszałem, że można odtworzyć filmy z katalogu gry więc tak zrobiłem, jednak nie mogę ich odtworzyć żadnym programem jaki posiadam. Jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć jaki program jest do tego dobry bylbym bardzo wdzięczny.
--- Koniec cytatu ---
RAD Video Tools
To jest najlepszy program. ÂŚciągnij sobie z Internetu. Wpisz podaną nazwę w googlach i ci wyświetli. Aha ściągnij najnowszą wersję ów programu to wtedy zobaczysz filmik.
Pozdro
Dydu:
Filmik widziałem już bardo dawno kiedy pierwszy raz przechodziłem Gothica 2. Fajnie, że coś takiego zrobili. Nowy pomysł mnie zaskoczył. Filmik był średni. Zawsze mniałem z nią stycznoś wtedy gdy mi sie spieszyło. Ona podpływała i . To były moje spotkania z rybką.
zamorano2:
Gram po raz drugi w gothica 2 i nie widziałem tego potwora a przepłynąłem prawie wszędzie
pozwólcie ze spytam gdzie on jest dokładnie na której wyspie tej pierszwej czy na środkowej proszę o odp
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej