Tereny Valfden > Dział Wypraw

Sile odpowiada siła, wojna rodzi wojnę, a śmierć przynosi tylko śmierć

<< < (60/66) > >>

Silion aep Mor:
//Ej. Za co Gorn dostał grzywny?

Mężczyzna ostrożnie z oboma kuszami w łapkach podszedł do drzwi i otworzył je, jeśli były zamknięte na klucz, otworzył je przy użyciu wytrycha.
Odwiesił jedną kusze na jej miejsce na pasie, wziął ze ściany pochodnię i zajrzał wgłab piwnicy wciąż mając zejście na dół na muszce kuszy.

Gorn Valfranden:
// za przeszukanie ciał i ograbione skrzynie w strażnicy. Wcześniej jest wyraźnie napisane że najpierw przeszukuję zabite przeze mnie wampiry a potem skrzynie które znajdujemy podczas wspinaczki na sam szczyt strażnicy.

Paladyn uważnie wysłuchał rozmowy wampira i Melkiora. Fakt obaj byli długowieczni czyli mieli dużo czasu na rozmowę. Gorn wziął linę która gdzieś tam była obok i związał mocno wampira. Podniósł go i niosąc na plecach zniósł go na dół za Melkiorem.

Dwalin aep Durin:
// A Dwalin? bo oboma przeszukałem zabite wampiry a napisałeś ile tylko Gornem znalazłem z zabitych.

Dwalin z naładowaną kuszę szedł na dół za Gornem prowadzącym więźnia. Trzymał go na muszce aby móc w każdej chwili odstrzelić mu łeb. Bękart uważnie lustrował wzrokiem krwiopijcę.

Melkior Tacticus:
//Chyba jasne jest to że loot dostaje pierwsza osoba która napisze że przeszukuje. Ciał jest 5, tyle samo kufrów. Mam zapisane co kto znalazł. I jestem ciekaw jak prowadzisz kogoś z przestrzelonymi kolanami...

Gorn Valfranden:
// Poprawiłem już chwile temu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej