Królestwo Valfden > Atusel

Beatrice [NPC] ( Zadania )

<< < (3/7) > >>

Beatrice:
- To chodź - poklepała miejsce obok siebie - usiądź koło mnie i opowiedz mi coś o sobie. - zwróciła się do Gestatha.

Beatrice:
MASA NOWYCH ZADAÑ :D Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych, dodaje "Kara za łakomstwo", "Sabotażysta do wynajęcia" oraz "Biurokratyczne górnictwo".

Malavon:
-Witaj, szukam dla siebie jakiegoś zajęcia. Może znalazło by się coś dla takiego elfa jak ja?

//: Wziął bym to "Sabotazysta do wynajęcia"

Beatrice:
-Hmmmm, zadania... coś na pewno by się znalazło dla ciebie. Ale wpierw opowiedz mi trochę o sobie, jeśli to nie jest problemem. Chciałabym poznać mojego nowego, silnego rekruta.

//Od razu zaznaczam, że nazwy wypraw są często dalekie od fabuły zadania, ale tylko w śmieszny sposób do nich jakoś nawiązują. Dla przykładu w "Polowanie na Krwistego Alberta" nie chodzi o to, żeby polować na jakiegoś kolesia, tak w "Sabotazysta do wynajęcia" nie chodzi o to, aby coś wysadzić, zdemolować. Jeśli jesteś dalej zainteresowany to bardzo miło ;) Bardzo się cieszę, że znalazłeś chęć i czas, aby poświęcić się moim wyprawom  :)

Malavon:
//: Wziąłem bo nazwa wydaje się najfajniejsza z tych dostępnych.

-Cóż wcześniej byłem adeptem sztuk magicznych, jeszcze za czasów mistrza Gordiana i Gildii Magów. Po jej zniszczeniu tułałem się tu i ówdzie. W czasie jednej z większych eskapad nieco przesadziłem i zabiłem ponad 40 rycerzy, za co później zostałem skazany na banicję. Mimo tego wciąż angażowałem się w większe wyprawy, choćby podróże na Chatal i usunięcie mgły z wód wokół wyspy. Dzięki temu i pomocy bratnich dusz udało się też skasować mój wyrok i odtąd mogę normalnie i swobodnie poruszać się po Valfden. To tak w skrócie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej