Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Test kruka #27

<< < (3/17) > >>

Kiki Złotousty:
- Strumień porwać pierścień z nurtem? Czy schować na dnie? Kiki lubi nurkować, w mig znajdzie elfie cacuszko. Kiki bystry, na pewno znajdzie.  - mówił bardzo szybko przez co trochę niewyraźnie, ale w miarę dało się go zrozumieć.

Anette Du'Monteau:
-Tego nie wiem żabi przyjacielu. Ale podobno strumień nie jest jakiś długi ani głęboki. - odpowiedział elf. - Pierścień ma kamień barwy soczystej trawy wiosną. Ciężko go przeoczyć. Przynieś mi go, a dostaniesz swoje dingi dingi.

Kiki Złotousty:
- Yip yip - pokręcił wymownie głową, że się zgadza. - Gdzie strumyk? Jest tam groźnie? Są dzikie zwierzęta?

Anette Du'Monteau:
-Zaczyna się nieopodal drogi prowadzącej do tej bramy. Później zdaje się że przechodzi w lekko leśne tereny. A to czy są zwierzęta to pewnie już kwestia przypadku. Choć nie sądzę, żeby były tak blisko ludzkich siedzib.

Kiki Złotousty:
- To Kiki już idzie - pomachał mu niemrawo ręką i przemierzył tę krótką drogę do bramy. Za nią właśnie rozglądał się za źródłem wspomnianego strumyka, wypatrując go swymi wielkimi oczyma. Pewnie było to całkiem spore wyzwanie, jednak żaba wytrwale szukała bez końca, pchana możliwością zdobycia milutkiego, pięknego dingi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej