Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Filantrop zza grobu

<< < (61/62) > >>

Rodred:
- Dlatego uważam, że rozwiązanie jest w owym liszu którego poznaliśmy. Przecież przez tyle lat przyglądał się światu przez jakiś tam kryształ. Może widział gdzie jest Meaneb.

// Nie wiedziałem jak było. W takim razie masz jak najbardziej słuszność.

Isentor:
Warto będzie go o to zapytać Rodredzie. Myślę, że powinieneś być przy tej rozmowie. Zdanie ucznia, również ma pewne znaczenie.

//W takim razie masz lekcję życia w lekcji w grze. Nie dokonuj osądów jeśli nie masz dowodów. ;)

Devristus Morii:
Można go zapytać, ale nie sądzę aby Meaneb i na taką ewentualność się nie zabezpieczył.

Rodred:

--- Cytat: Isentor w 18 Październik 2015, 00:15:17 ---Warto będzie go o to zapytać Rodredzie. Myślę, że powinieneś być przy tej rozmowie. Zdanie ucznia, również ma pewne znaczenie.

//W takim razie masz lekcję życia w lekcji w grze. Nie dokonuj osądów jeśli nie masz dowodów. ;)

--- Koniec cytatu ---

- To byłby dla mnie zaszczyt mistrzu.

//Nie chciałem, aby to co pisałem było odebrane jako osąd. Ja na serio pytałem. ;)  Pewnie źle się wyraziłem.

--- Cytat: Devristus Morii w 18 Październik 2015, 16:58:38 ---Można go zapytać, ale nie sądzę aby Meaneb i na taką ewentualność się nie zabezpieczył.

--- Koniec cytatu ---

- Devristusie, zakładanie, że przed wszystkim się zabezpieczył nie popchnie nas do przodu, a jedynie wpędzi w bezkres bezczynności.  Uznając, że ten temat jest już zakończony, zacząłem nowy.
- Mistrzu, przeglądałem dekret rozwoju wraz ze specjalizacjami i tak dalej i uznałem, że nie bardzo mi odpowiada którakolwiek ze ścieżek. Możemy obgadać tą sprawę tu i teraz czy później powinienem przyjść do ciebie do sali?

Devristus Morii:
Zakładanie wszelkich opcji może ustrzec nas przed ewentualną porażką lub straceniem wielu cennych ludzi. Dopóki wywiad niczego nie znajdzie, pozostaje nam tylko gdybać i szukać ratunku w starożytnej wiedzy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej