Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zadanie szkoleniowe Elisa

(1/2) > >>

Elis:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Elisa
Prowadzący wyprawę: Dragosani
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Elis

--- Cytuj ---Następny w kolejce, więc zapraszam od razu -odparł Respev.
--- Koniec cytatu ---

-Nie trzeba czekać? Uroczo, chyba mam dzisiaj szczęście. Co mam zrobić?

Dragosani:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Nazywam się Respev, ale dla ciebie teraz jestem Panem. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy. Widzę, że masz broń. Więc na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest popołudnie, mamy 15:00.

Elis:
-Tak jest!
Elis ochoczo zabrał się do wykonania rozkazu. Im szybciej, tym lepiej. Sprężystym krokiem ruszył w stronę wskazanego miejsca. Pogoda dopisywała. Elf zwinnie przeskoczył nad płotem okalającym zagrodę opierając się o niego jedną ręką. Po chwili stał już na środku wydzielonego terenu.

Dragosani:
Respev spokojnym krokiem poszedł w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Czeka Cię walka. Gotów żeś?

Tak opisujemy wydarzenia, narracje.

Tak opisujemy myśli.

--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---

- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.

--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---

//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walką.

--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walką.[/b]
--- Koniec kodu ---

Elis:
-Gotów!
Odkrzyknął elf. To w końcu szkolenie, raczej go nie zabiją. Elis stanął pewniej i opierając dłoń na rękojeści miecza czekał na dalsze instrukcje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej