Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Miasto
Sir_William:
Kto się bawi w naszą "sesję" RPG, wie, iż jestem Dowódcą Myśliwych, dlatego ulubione miasto, nazywa się Silden. Jego myśliwski klimat jest bardzo pociągający. Uwielbiam przechadzać się po lesie i zaraz wejść do rzeki jaka przepływa przy miasteczku. Widziałem ową lokację jedynie na minimalnych detalach, jednak, żeby ujrzeć ją w pełnej krasie muszę poczekać - aż ślinka cieknie .
Co prawda Myrtana nie jest moją ulubioną krainą, dlatego wypowiem się także o innych miastach.
Klan Młota - mój ulubiony "kurort" w Nordmarze. Największa osada na mroźnych terenach. Dlaczego? Posiadają oni wielką kopalnię, jaką trzeba odbić z rąk orków - czy nie przypomina to pewnego quest'u z Gothic?
Mora Sul - Wielkie miasto na pustyni, opływające w złoto - ku mojemu dziwieniu spotkałem tam kilku nordmarczyków w swoich ubraniach zimowych. Wszystko się wyjaśniło, kiedy dowiedziałem się, że jest to jedna z najbardziej respektowanych aren na kontynencie.
Tak czy siak, mam swoje miejsca, gdzie lubię przebywać, kiedy dotrę do jakiejś krainy.
piotr271992:
Najbardziej lubie Silden przede wszystkim za to że są w koło niego doskonałe tereny łowne i malowniczy krajobraz.
Podobaja mi się też:
Mora Sul-bogate miasto i ta wpływowa arena
Ishtar-wielka i ładna stolica Varrantu
Klan wilka- oswojone wilki i 2 lodowe golemy podarowane przez Xardasa dają klimat
Nawigacja
Idź do wersji pełnej