Strefa dyskusji > Saga Elex
Co sądzisz o Elex? [przed premierą]
Silion aep Mor:
Silnik z Risena 1 i tak lepiej działał niż w G3 jak by to nie brzmiało.
Wygląda to fajnie ale post-apo to nie moje klimaty. chociaz zapowiada sie ciekawie :)
Yarrin:
W tym wywiadzie pojawiło się kilka nowych grafik poglądowych.
//www.youtube.com/watch?v=1YmqaZ7Hlxk
Heretic_13:
//www.youtube.com/watch?v=1YmqaZ7Hlxk A jednak wciąż latają z wisiorkami z Gothica :) o korzeniach trza pamiętać. Ja boję się tylko, że tak, jak to było z Risenem, chłopaki zza Odry nie poradzą sobie w nowych klimatach. Gothicowy świat był brudny, krwawy i często brzydko prawdziwy. A Risen... lubię tę grę, ale kolorowe dżungle i piraci to nie moje klimaty- też nie bardzo rozumiem rajcowania się tymi morskimi bydlakami(w końcu bandyci, tylko na statku- gwałty, grabieże, sadystyczne zabawy), no ale co kto lubi.
Do tematu: ÂŻeby tylko dali radę napisać fajną historię.
A co do mojej własnej, osobistej, prywatnej :) nadziei... OBY WRESZCIE ZROBILI PORZÂĄDNÂĄ WALKĂ z bronią białą i wręcz. A jak już przy tym jesteśmy- MIECZE NIE POWINNY MIEĂ PĂÂŁ METRA SZEROKOÂŚCI I KOLCĂW WYSTAJÂĄCYCH Z OSTRZA(Gothic- prawie wszystkie 2-ręczne mieczydła poza serią "light" i zasr@ny Uriziel)!!! Błagam. Są inne sposoby, żeby broń wyglądała jak na brzytwę herosa przystało
TheMo:
Wrzucam materiał z tvgry, którzy mieli przyjemność lepiej się zapoznać z nowym produktem:
//www.youtube.com/watch?v=gPK2wIGRWPU
Rakbar Nasard:
ÂŚrednio to wygląda. Połączenie sci-fi z fantasy to jak połączenie słodkiego i słonego w jednym dani - tylko mała grupka osób lubi takie połączenie. Patrząc na zachodnie firmy jestem dumny, że mamy taką firmę jak CD PROJECT RED, która robi zajebistą robotę. PB niestety się wypaliła. Risen 1 był spoko, ale wszystko potem już nie, bo twórcy nie mogli zdecydować sie na uniwersum - 1 była typowym Gothicem, 2 klimaty pirackie ze szczątkowym podobieństwem do Gothica, natomiast trójka to taki misz-masz był. Ten misz-masz się nie sprzedał, więc obawiam się, że z Elex będzie podobnie. ;[
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej