Tereny Valfden > Dział Wypraw

Potwór z pieczary.

<< < (4/20) > >>

Rodred:
Na wozie, który Ci się trafił siedzi ojciec z matką i dwiema niczego sobie nastoletnimi córkami. (Opisze je dokładniej jak wejdziesz w jakąś większą interakcję.)
Widzisz, że ludzie z obstawy zaczęli się zbierać dając sygnał do wyruszenia.

Ukah:
Po usłyszeniu sygnału do wyruszenia, Ukah szybko wstał i ruszył w kierunku wozu. Gdy zbliżył się wystarczająco wskoczył na niego tak aby nie uderzyć żadnego z pasażerów. Gdy już wszedł na wóz przywitał się z mężczyzną z jego żoną oraz córkami. Warto odnotować że córki przywitał poprzez całus w dłoń. Tak jak to robi prezydent Duda czy też prawdziwy dżentelmen. Po przywitaniu znalazł sb trochę miejsca i usiadł na wozie.

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Rodred:
Dziewczyny zarumieniły się na ten gest, a ojciec uśmiechnął się widząc, że jesteś wychowany. Lekko szarpnęło i kolumna ruszyła przez bramę południową.
Dziewczyny to bliźniaczki. Blondynki o niebieskich oczach i prostych rysach twarzy z dużą ilością  piegów na nich. Obie ubrana są w niebieskie suknie. Są może 18 letnie. Ojciec w koszuli w kratę i typową siekierą drwala na kolanach przygląda się tobie. Jest to brunet o krótkich włosach i kilku dniowym zaroście. Oczy ma piwne.
ÂŻona wygląda niemal tak samo jak córki tylko oczywiście jest dużo starsza. Spogląda na ciebie miło.
-  Witaj nieznajomy.  Powitał cię ojciec.
-  Jestem Henry. Nasze dziewczynki to Anna i Zofia. A moja śliczna żona to Katarzyna.  Powiedział uśmiechając się.

Ukah:
Dokąd się pan wybiera z pięknymi damami? zapytał sie Henrego Ukah. Sam obstawiał że pewnie tam gdzie on czyli do wioski na południu, no ale nigdy nie wiadomo. Po zapytaniu się spojrzał na matkę oraz na bliźniaczki. Naprawdę są niesamowicie podobne pomyślał Ukah.

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Rodred:
-  Po drodze do gór skalistych jest małe miasteczko. Mam zamiar tam znaleźć mężów dla moich córek.   Widzisz jak obie się rumienią zawstydzone.
-  A przepraszam nie dosłyszałem pańskiego imienia?  Powiedział lekko zmieszany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej