Tereny Valfden > Dział Wypraw

Potwór z pieczary.

<< < (5/20) > >>

Ukah:
Ukah proszę pana. powiedział Ukah po czym powtórnie spojrzał na Annę i Zofię po czym dodał Muszę panu powiedzieć że ten kto je poślubi będzie miał wielkie szczęście.

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Rodred:
Dziewczyny zarumieniły się jeszcze bardziej. Jedna aż skryła twarz za dłonią. Drwal pokiwał głową przyznając Ci rację. Uśmiechnął się wesoło widząc reakcję swych cór na to słodzenie.
-  Powiedz mi Ukahu. Czym się zajmujesz?  Zapytał patrząc Ci w oczy jak by chciał cię prześwietlić.

Ukah:
Wie pan doskonale nastały dosyć ciężkie czasy i po prostu podejmuje się różnych prac zarobkowych. powiedział Ukah nie wiedział czy powinien mówić o zabijaniu i tych sprawach dlatego też odpowiedział dosyć wymijająco. Obserwował drogę ale oprócz lasów nic wielkiego nie przykuwało jego wzroku. No może jedynie dwie bliźniaczki.

Rodred:
Widzisz, że ojciec zmrużył podejrzliwie oczy słysząc twoją wymijającą odpowiedz. Pewnie już widział w tobie bandytę, mordercę, wiedźmina, czy też innego zabijakę.
-  Yhm..  "Powiedział" tylko drwal po czym obrócił się przodem do kierunku jazdy.

Ukah:
Ukah zauważył że niezbyt mu wyszło z tą odpowiedzią. Następnym razem jakoś się mu wytłumaczę czy coś pomyślał Ukah, który zaczął uważnie obserwować okolice. Niby nic ciekawego kilku kupców co też sie gdzieś wybierają, parę jakiś drzewek i kwiatków nie było widać żadnego zwierzaka. Chyba tylko dlatego że fala ciepła z Atusel tak jak i wozy kierowała się na południe. Ukah nawet przestał zwracać uwagę na kobiety. W sumie sam nie wiedział czemu. Może dlatego że zastanawiał sie czy do tego potwora z którym będzie walczył weźmie wsparcie czy nie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej