Tereny Valfden > Dział Wypraw

Próba Siły #10 - Rina

(1/16) > >>

Rina:
Nazwa wyprawy: Próba Siły #10 - Rina
Prowadzący wyprawę: Funeris Venatio
Zasady do uczestnictwa w wyprawie: zgłoszenie się w punkcie rekrutacyjnym Bractwa ÂŚwitu
Uczestnicy wyprawy: Rina
- Więc w czym rzecz? Co mam dla ciebie zrobić, siłaczu? - zapytała zalotnie. Zakręciła piruet i uśmiechnęła się szeroko ukazując rząd perełek. Długoucha pokręciła głową odrzucając włosy w tył i pokazując swe spiczaste uszy. Spojrzała na rycerza i powiedziała ciepłym głosem. - Tak więc słucham.

Funeris Venatio:
- Kojarzysz farmę niziołka Zeugla na zachód od miasta? Rzepę uprawia. Wiesz gdzie to?

Rina:
Złotowłosa zrobiła zażenowaną minę i opuściła głowę. - Bo ja tego... Słodziaczku. Jestem tutaj nowa. - stępowała z nogi na nogę, kiwając się przy tym. - Wyjaśnisz mi drogę rycerzu? - posłała mu gestem buziaka. - Naprawdę chce pokazać że jestem warta zaufania. - uśmiechnęła się po czym podskoczyła wysoko.

Funeris Venatio:
- Z miasta wychodzą cztery główne bramy, w cztery strony świata. Ty musisz skierować się do tej na zachód, Zachodniej. Iść następnie ze dwa kilometry gościńcem i skręcić na południe, gdy zobaczysz zniszczoną strażnicę. Jej podstawę będziesz miała po lewej, a część gruzów po prawej stronie traktu. Potem to już tylko prosta droga i znajdziesz farmę.

Rina:
Długoucha spojrzała tępo na ściane, uśmiech zniknął jej z ust a na jego miejscu pojawiła się niepewność. Poczuła się trochę zagubiona. Wzrok skierowała na oczy rycerza, cichym głosem powiedziała. - Skomplikowana droga, jesteś pewien że trafie? Mam tam iść sama? Noo... Dobra. - przekrzywiła usta w geście niezadowolenia i przygryzła wargę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej