Tereny Valfden > Dział Wypraw

Krew i Honor

<< < (11/21) > >>

Ashog "Stalowa furia":
Na pewno by ją poznali, zwłaszcza że żaden z nich nigdy nie widział jej na oczy. Uwagę wojowników przykuła pewna elfka.

DarkModders:
Jaszczur wypatrzył pewną elfke. W Tihios w większości mieszkali jaszczuroludzie więc nie zastanawiał sie za bardzo. Dał znać ręką by zostali przy stoliku po czym on sam podszedł do elfki. Ukłonił sie jej i powiedział.
- Witam jestem Szeklan Caved, pani zapewne Celia. - powiedział do elfki spoglądając na nią.

Ashog "Stalowa furia":
- Owszem, szybko przyjechaliście. W Bastardo wszyscy zdrowi?

DarkModders:
- Wszyscy zdrowi jak ryby. - powiedział do Celi, na jego twarzy pojawił sie uśmiech. - Jestem z dwoma kompanami Dwalinem i Ashogiem. Słyszałem że masz dla nas ważne informacje. - powiedział gestem zapraszając elfke do stolika.

Ashog "Stalowa furia":
- Moje kondolencje z powodu Dwalina. Odparła była Kruczyca, właściwie to nie była. Celia dorastała w Gnieździe pod czujnym okiem Zeyfara Navarre stając się wykształconą kobietą, a przy okazji doskonałym zabójcą i szpiegiem. Zawsze wierna rodzinie i oddana "wyższej sprawie". Poszła za jaszczurem do ich stolika w ręku niosąc sporej grubości teczkę i kamienną tabliczkę.
- To musi za wszelką cenę dotrzeć do Bastardo. Jasne?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej