Autor Wątek: Alchemik druidowi bratem  (Przeczytany 32336 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mourtun

• Magnat
  • Reputacja: 375
    • Karta postaci

Odp: Alchemik druidowi bratem
« Odpowiedź #200 dnia: 14 Czerwiec 2015, 20:08:51 »
//Serio? Niech zgadne, czego bym nie uczynil i tak oberwalbym?

Niziolek wiedzial ze dwa razy stracil przytomnosc, mial jakies przeblyski swiadomosci, widzial wilki, pedzacego plonacego wilka, dwa wargi. Potem ktos go ciagnal do... Nie wiadomo dokad. Obudzil sie nagi w chatce wewnatrz pnia. Glowa i brzuch bolaly go niemilosiernie. Polprzytomny rozejrzal sie wokol, dojrzal kilka ciekawych przedmiotow lecz nie mial sil by wstac. Gdzie jest moj ekwipunek?

Offline Rodred

• Weteran
  • Reputacja: 2431
  • Eh zaraza...
    • Karta postaci

« Odpowiedź #201 dnia: 14 Czerwiec 2015, 21:31:11 »
// Nie zgadłeś. Krzak to było najgłupsze schronienie gdy się słyszy tęntet kopyt. Mogło być gorzej.

Jeszcze chwilę tak leżałeś po czym wyczerpany zasnąłeś.

Obudziło cię głośne ćwierkanie ptaków. Zwróciło to twoją uwagę gdyż w mieście nigdy nie słyszałeś go tak głośno. Do tego boli cię głowa. Wtem dał się słyszeć szmer odsuwanych liści kurtyny. Spojrzałeś i początkowo myślałeś, że dalej masz majaki. W "drzwiach" Stoi przeciętnego wzrostu kobieta. Jej długie włosy zrobione z żyjących, delikatnych listków swobodnie spływały jej po ramionach. Twarz ma bardzo ładną. Jej  zielone oczy przykuwają uwagę. Wyglądają trochę... nie ludzko. Kobieta ma zielonkawy odcień skóry. Nie przejąłeś się tym jednak w ogóle, gdyż zdawała sobie nic nie robić z tego, że od pasa w górę nie jest w ogóle ubrana. Jej obfitych piersi zwieńczonych lekko brązowymi sutkami pozazdrościłaby nie jedna elfka. Nie prędko przeszedłeś wzrokiem niżej, ale gdy to w końcu zrobiłeś spostrzegłeś, że przepasana jest skórą z jakiegoś zwierza. Ma również zrobione skórzane ochraniacze na łydki. Stopy ma jednak bose.
Stoi przed tobą driada w pełnej okazałości.
- Jak się czujesz?  Zapytała głosem przyjemnym jak szmer wiatru.

1x Driada

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #201 dnia: 14 Czerwiec 2015, 21:31:11 »

Offline Mourtun

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #202 dnia: 14 Czerwiec 2015, 21:45:42 »
//Rodri, tak na przyszlosc, jak dajesz jakiegos NPC a nie trzeba z nim walczyc to nie musisz dawac jego statystyk ;)
Btw. Ucze sie na bledach...

Niziolek byl oszolomiony pieknem stojacej w lisciastych drzwiach driady. Oniemial, szczena opadla mu az do oporu. Lustrowal kazdy centymetr jej ciala, te piersi, co on by oddal za to by takie piersi pomacac. Och. Ja... Ja... Chce ja, ona jest piekna, jej uroda mnie... Powala. Ach te piersi.
Na cale szczescie kobieta nie byla kolejna nimfomanka jak kobiety na plazy, byla ubrana od pasa w dol. Jej rozbrajajacy usmiech oniesmielil go jeszcze bardziej. Glos delikatny jak powiew wiatru przyprawial o gesia skorke i jezenie sie wloskow na rekach. Niziolek spojrzal zawstydzony swoja nagoscia, zakryl rekoma przyrodzenie i rzekl. - Boli mnie... Boli mnie... Glowa... Mozesz chwile przy mnie usiasc? - zapytal delikatnie.

Offline Rodred

• Weteran
  • Eh zaraza...
    • Karta postaci

« Odpowiedź #203 dnia: 15 Czerwiec 2015, 16:48:40 »
// Nie trzeba, ale można. Kto Ci broni walnąć w nią jakimś czarem?
// Jesteś przykryty kołdrą jak wcześniej mówiłem.

- Nie ma takiej potrzeby. Zrobiłam Ci wywar, który pomoże na bule.  Zmrużyła oczy.
- Masz dziwną minę, coś się stało?

Offline Mourtun

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #204 dnia: 15 Czerwiec 2015, 17:07:10 »
//"bule"? *bole

Niziolek zaczerwienil sie gdy jego wzrok ponownie zawisl na pieknych, obfitych piersiach, szybko sie skarcil i skierowal wzrok na piekne zielone oczy. -Yyy... Twoje piekno mnie oniesmiela, nigdy nie widzialem piekniejszego dziela stworzenia. Twe wlosy... Sa cudne, pozwolisz mi dotknac? po chwili. - Tak wogole to gdzie jestem i kto zabral mi ekwipunek?

Offline Rodred

• Weteran
  • Eh zaraza...
    • Karta postaci

« Odpowiedź #205 dnia: 15 Czerwiec 2015, 17:18:59 »
// "bole"? *bóle Mr. Czepialski.

Popatrzyła na ciebie mocno zdziwionym i zdenerwowanym wzrokiem. Na zewnątrz usłyszałeś krzątaninę i po chwili obok driady przecisnął się Torn mówiąc.
 -  Idź już słonko przygotuj gościowi wywar ja się nim zajmę w tym czasie.   Mówiąc to właściwie wypchnął ją z mieszkania. Zobaczyłeś, że on też jest od pasa w górę rozebrany i dziwnie zadowolony. Gdy tylko driada wyszła zaczął gorączkowo gestykulować.
-  Oszalałeś?!  wykrzyknął szeptem.
-  Nic nie wiesz o driadach czy co?!  znowu wykrzyknięcie.
-  Właśnie otarłeś się o śmierć! One nie są... No ten tego.. Takie jak my! Jak by załapała, że traktujesz ją jak taką ludzką kobietę (bo co nie co o tym wie mimo, że jest driadą) to zabiła by cię na miejscu. Z samej nie pewności o co ci chodzi. One już w zwyczaju mają podejrzewać najgorsze, a cholera wie co w ich mniemaniu jest najgorsze!

Offline Mourtun

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #206 dnia: 15 Czerwiec 2015, 17:54:16 »
- No ale co ja...? - zapytal jakajac sie. - Gdzie moje ubranie, ekwipunek?

Offline Rodred

• Weteran
  • Eh zaraza...
    • Karta postaci

« Odpowiedź #207 dnia: 15 Czerwiec 2015, 18:05:34 »
-  Jak się wykurujesz to wszystko dostaniesz.   Powiedział z przekąsem.
-  Przez ten czas staraj się jej nie wkurzyć.   Zaczął powoli wychodzić.
-  A i nie gap się jej tak obcesowo na cycki. Nie lubi tego bo nie wie czemu to się robi.  Powiedział na odchodnym wychodząc.

Offline Mourtun

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #208 dnia: 15 Czerwiec 2015, 18:14:28 »
- Za kogo ty mnie uwazasz? - smiechnal. - Dzieki za rade! - rzucil odchodzacemu goblinowi. Ulozyl sie na lozku i myslal. Ciekawe co u Riny?

Offline Rodred

• Weteran
  • Eh zaraza...
    • Karta postaci

« Odpowiedź #209 dnia: 15 Czerwiec 2015, 18:23:45 »
W tym momencie weszła driada już od wejścia mierząc cię podejrzliwym spojrzeniem. W dwóch szybkich krokach znalazła się przy tobie pomagając Ci się podźwignąć i przykładając Ci drewnianą miseczkę do ust.
- Wypij to do dna.

Offline Mourtun

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #210 dnia: 15 Czerwiec 2015, 18:25:40 »
Niziolek wypil plyn, otarl reka usta i spojrzal gdzies przed siebie. - Przepraszam za moje rozkojarzenie, jestem Mourtun.

Offline Rodred

• Weteran
  • Eh zaraza...
    • Karta postaci

« Odpowiedź #211 dnia: 15 Czerwiec 2015, 18:37:53 »
Popatrzyła na ciebie z ukosa.
- Shani.  Powiedziała tylko i jednym szarpnięciem zerwała z ciebie kołdrę sprawiając Ci tym nie mało bólu. Gdy spojrzałeś na swoje ciało zrozumiałeś, że masz szczęście, że żyjesz. Od szyi, aż do stóp jesteś pokryty liśćmi poprzyklejanymi do twojego ciała. Wszystkie są szkarłatno-czerwone od zakrzepłej krwi. Twoja lewa noga jest poszarpana. Mięśnie porozwlekane i pocięte. To samo ścięgna. Pewnie jeden z wilków cię za nią wlókł  dobrą chwilę. Dopiero teraz zdałeś sobie sprawę, że driada nie powodowała, że Ci stawał. Boisz się się nawet przypuszczać w jakim stanie jest twoje przyrodzenie. Z resztą ciała nie jest wiele lepiej, ale nie widzisz tego spod liści. Driada na chwilę odeszła do półki i wzięła z niego jakiś pakunek. Jak go rozwinęła to zobaczyłeś, że są to prawdopodobnie jakieś leśne przybory medyczne.

Offline Mourtun

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #212 dnia: 15 Czerwiec 2015, 18:52:07 »
- Miło poznac! Piekne imie. - spojrzal na swoje cialo i wytrzeszczyl oczy. Nie zdawal sobie sprawy ze jest w takim stanie i nie wiedzial czy stan stanie (xd :P) Zalamal sie w duchu. Spojrzal na otwarty pakunek i wystrachal sie. - Co teraz bedzie ze mna? Wyleczycie mnie? Pamietam tylko jak plonacy wilk we mnie uderzyl cielskiem. - cisnal glowe o lozko.

Offline Rodred

• Weteran
  • Eh zaraza...
    • Karta postaci

« Odpowiedź #213 dnia: 15 Czerwiec 2015, 19:07:12 »
// On nie płonął.

- Tak, a przynajmniej spróbuje.  Powiedziała po czym listek po listku zaczęła z ciebie ściągać listki. Każdy zalewał cię falą bólu. Poczułeś, że gorączka wraca. Krew uderza ci do głowy, a świat zawirował Ci przed oczami. Już nie wytrzymywałeś i darłeś się wniebogłosy. Nawet całkiem serio rozważałeś opcje podpalenia jej, ale nie mógłbyś się dość skupić. W końcu odpłynąłeś.

Gdy otworzyłeś oczy zauważyłeś, że już kompletnie nagi leżysz na łóżku. Zaskoczył cię widok Shani klęczącej tuż przed twoją twarzą na twojej piersi. Jest plecami do ciebie i mocno pochylona. Zaskoczony zauważyłeś, że prawie nie czujesz jej ciężaru mimo, że jest wyższa od ciebie. Czujesz, że majstruje Ci coś przy ranie na brzuchu. Jesteś tak wyczerpany, że już właściwie nie czujesz bólu. Czujesz, że powietrze jest gęste od zapachu krwi. Jest bardzo duszno.

Offline Mourtun

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #214 dnia: 15 Czerwiec 2015, 19:17:24 »
- Co sie stalo? Odplynalem... - po chwili. - I jak? Bede zyl? Slabo mi... - sapnal slabym glosem. Niziolek mial juz dosc, wokol cuchnelo jego wlasna skrzepla krwia i na nowo otwieranymi ranami. Widok driady na sobie delikatnie go rozweselil lecz nie mial nawet sil sie usmiechnac. Lezel jak trup i pozwalal driadzie na "robta co chceta".

//Rodred, congrats za te opisy, zajebiscie ci wychodza :P

Offline Rodred

• Weteran
  • Eh zaraza...
    • Karta postaci

« Odpowiedź #215 dnia: 15 Czerwiec 2015, 19:35:50 »
// Dziękuje staram się ;) Co do driady poczytałem sobie trochę twoją wyprawę z Armin więc się dostosowuje do oczekiwać zboczonego gracza ;D  (Nie przeczę, że mi się fajnie pisze te opisy ;) )
// A i przy okazji ty cały czas piszesz z telefonu czy jak, że nie dajesz polskich znaków?

- Będziesz, będziesz.  Zapewniła zdyszanym głosem. Po czym zgrabnie z ciebie zeskoczyła. Zobaczyłeś, że jest cała mokra od potu. Teraz dopiero też spostrzegłeś, że nie ma na sobie także spodni zostając już tylko w majtkach. Podeszła do "drzwi" i je rozsunęła wpuszczając trochę powietrza.
- Powinno być lepiej.  Cicho powiedziała i się odwróciła.
Przeraziłeś się. Na jej twarzy malowało się graniczne zmęczenie. Cerę ma bladą. Ale to co przeraziło cię najbardziej to to, że cała jest w twojej krwi. Nie ma tylko twarzy zachlapanej ale od szyi, aż do kolan jest pokryta grubą warstwą krwi.
Pewnie dlatego zdjęła spodnie - przeszło Ci przez głowę.
Poczułeś chłodny wiaterek od odsuniętej zasłony. Podeszła do ciebie i jak by nigdy nic znowu siadła Ci na pierś pochylając się nad twoim kroczem.
- No no, jak dobrze pójdzie to może nawet będziesz mógł mieć dzieci. Wymamrotała.
Poczułeś nieprzyjemne ukłucie i kolejną falę bólu.

Offline Mourtun

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #216 dnia: 15 Czerwiec 2015, 19:47:22 »
//Si, z fona. Nie jestem zboczony, ja nie Moh ;[ To co sobie swiruje z Armin to wszystko sa zarty przeciez xd Zreszta co ja sie bede tlumaczyl...

Odetchnal w miare swiezym powietrzem. Poczul nagly przyplyw sil ktory zaraz przytlumil bol, czucie wrocilo. Nie mial sil na nic, na picie, jedzenie, wspolzycie, nawet oddychal bo musial. Bolalo go wszystko. Glowa swobodnie lezala na lozku gdyz wydawala sie taka ciezka, obraz sie lekko rozmywal. - Widze ze jestes skonana, nie potrzebujesz odpoczac? Ja poczekam. - uniosl glowe i spojrzal co driada robi po czym glowa znow opadla. - Shani... - wystekal. - Dziekuje! - szepnal bo nie mial juz sil na rozmowe. Nagle przyszyla go igla bolu.

Offline Rodred

• Weteran
  • Eh zaraza...
    • Karta postaci

« Odpowiedź #217 dnia: 15 Czerwiec 2015, 20:03:35 »
// No no już przecież ja też żartuje ;)
// Apropo Mohameda (bo jego masz na myśli?) Nigdy nie widziałem jego wyprawy :P

- Jak skończę z pasem to cię zakleję i pójdę odpocząć.
Uniesienie głowy dało ci tylko tyle, że wsadziłeś nos w majtki siedzącej na tobie dziewczyny..
- Leż spokojnie bo cię krzywo zszyje.
Przetrwałeś jeszcze kilka minut w wielkich męczarniach po czym wreszcie skończyła.
Zsunęła się z ciebie i chwiejnym krokiem wyszła na zewnątrz.

//Mam teraz przerwę. Możliwe, że to tyle na dziś.

Offline Mourtun

• Magnat
    • Karta postaci

« Odpowiedź #218 dnia: 15 Czerwiec 2015, 20:13:53 »
//Ja poprostu cos wiem czego ty nie wiesz :D
//Serio? Nos w majtki?

Niziolek wreszcie odsapnal i pogonil wzrokiem za kobieta. Rzucil krotkie. - Dziekuje! Gdy kobieta wyszla, zamknal oczy i probowal zasnac by zregenerowac sily. Troche ogarnal mysli, skoncentrowal sie i odplynal.

Offline Rodred

• Weteran
  • Eh zaraza...
    • Karta postaci

« Odpowiedź #219 dnia: 15 Czerwiec 2015, 22:34:36 »
// To taka prowokacja, żebyś dokładniej czytał posty ;)

Miałeś bardzo nieprzyjemny sen. Byłeś zamknięty w jakiejś bani z wodą i się dusiłeś. Nagle się obudziłeś. W koło siebie widzisz tylko zieleń. Wtem zdałeś sobie sprawę, że jesteś pod wodą i nie masz czym oddychać. Jesteś zwinięty w embrionalnej pozycji i cały obrośnięty jakimś zielskiem.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #219 dnia: 15 Czerwiec 2015, 22:34:36 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything