Autor Wątek: Kojący dotyk Enart. Odkrywanie tajemnicy archipelagu Chatal.  (Przeczytany 58529 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DarkModders

• Weteran
  • Reputacja: 5662
    • Karta postaci

Odp: Kojący dotyk Enart. Odkrywanie tajemnicy archipelagu Chatal.
« Odpowiedź #100 dnia: 10 Maj 2015, 13:30:28 »
Jaszczur zrobił mine która mówiła ÂŻebym ja z ciebie kurwa za chwile nie zrobił tarczy. Schował topór i kręcąc głową z dezaprobatą udał sie w swoim kierunku.

Offline Dael

• Obywatel
  • Reputacja: 438
    • Karta postaci

« Odpowiedź #101 dnia: 10 Maj 2015, 13:32:20 »
Hmmm tarcza do rzutu toporem to mogła by byś przerażająca perspektywa Pomyślał Dael.
-Creedzie, chyba że nasz kapitan posiada może ćwiczebne miecze ... ale nie wydaje mi się niestety.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #101 dnia: 10 Maj 2015, 13:32:20 »

Offline Creed Canue

• Arystokrata
  • Reputacja: 1763
  • Laa shay'a waqui'n moutlaq bale kouloun moumkine.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #102 dnia: 10 Maj 2015, 13:36:31 »
-Czekaj, ja mam miecz tylko jest on uszkodzony, więc może chodźmy do kapitana żeby porzyczył jak ma, a jeżeli nam nieda to poszukamy kogoś co miecz posiada.

Offline TheMo

• Lord Elekt
  • Reputacja: 4478
    • Karta postaci

« Odpowiedź #103 dnia: 10 Maj 2015, 13:37:52 »
Themo został zaczepiony przez byłego towarzysza broni. Po chwili dołączył do nich Melkior narzekający na jedzenie. Całość wydała mu się nieco podejrzana, zwłaszcza kiedy dhampir zaprosił ich w osobne miejsce. Jednak miał interesującą historyjkę do opowiedzenia, co było bardzo intrygujące. Nie chciał mu wypominać błędów logicznych, jednak miał jedno ważne pytanie.
-Skąd o tym wiesz?

Offline Dael

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #104 dnia: 10 Maj 2015, 13:40:10 »
-Chyba że chcesz walkę miecz przeciwko wardynie ... ale nie wydaje mi się by to miało sens .Rzekł Dael do mężczyzny jednocześnie zastanawiając się jak bardzo mężczyzna złoi mu skórę.

Offline DarkModders

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #105 dnia: 10 Maj 2015, 13:51:24 »
Jaszczur po dłuższej przechadzce zszedł pod pokład gdzie mieściły się kajuty dla ekspedycji. Przeszedł na sam koniec kajuty i usadowił się na koji. ÂŚciągnął hełm i położył sie zasypiając dość szybko.

Offline Creed Canue

• Arystokrata
    • Karta postaci

« Odpowiedź #106 dnia: 10 Maj 2015, 13:56:43 »
-A może chodźmy coś zjeść, tam porozmawiamy i ustalimy czy będziemy walczyć czy nie. Co ty na to? - powiedział elf chowając miecz z pochwy. Czuł na sobie lekki powiew wiatru, być może że to będzie ostatni do powrotu z tej wyspy, jak mają tam być takie upały.

Offline Dael

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #107 dnia: 10 Maj 2015, 13:58:07 »
- W sumie ... czemu nie, mamy dużo czasu, uważam że nie musimy się śpieszyć, ale Twoja propozycja jest icągle aktualna Odpowiedział Dael zgadzając się z opinią elfa

Offline Nawaar

• Lord Elekt
  • Reputacja: 11037
    • Karta postaci

« Odpowiedź #108 dnia: 10 Maj 2015, 14:04:33 »
Dhampirowi też się wydawało, że popełnił kila błędów ale mówił szybko i takie rzeczy się po prostu zdarzają.
- Tą informacje wyjawił mi nasz kapitan, czyli Salazar. Opowiedział o zajściach, które wydarzyły się w Mor Andor, kiedy tam przebywał. Macie może ochotę zobaczyć rysunek przedstawiający pierwotnego demona? Zapytał szukając w kieszeniach ryciny.

Offline Creed Canue

• Arystokrata
    • Karta postaci

« Odpowiedź #109 dnia: 10 Maj 2015, 14:11:16 »
-A wiec chodź. - Creed powoli zaczął schodzić pod pokład, wziął sobiekubek i nalał wody, a następnie zabrał jeden z talerzy i położył na nim suche mięse. Usiadł przy jednym z pustych stołów i jedząc czekał na Daela. Może to takie rewelacyjne nie jest ale mi wystarczy. pomyślał sobie.

Offline Melkior Tacticus

• Król
  • Reputacja: -3620
    • Karta postaci

« Odpowiedź #110 dnia: 10 Maj 2015, 14:13:09 »
- Jeśli król rzuci odpowiednią ofertę to jestem w stanie walczyć nawet ze smokiem. Można oczywiście powiedzieć że to sprawa wyższej wagi ale... Kurwa. To pierwotny demon, od walki z tymi cholerami są magowie i Bractwo ÂŚwitu. Melkior głośno westchnął i podrapał się po brodzie chodząc wte i we wte po pokładzie działowym. Odwrócił się znowu do Silvy i Thema.
- Napatrzyłem się na te cholerstwa na Zuesh, nie dzięki.

Offline Dael

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #111 dnia: 10 Maj 2015, 14:14:57 »
Dael rozłożył ramiona rozciągajac się. - Jeszcze mam zakwasy po pracy w tartaku Pomyślał i ruszył za elfem pod pokład, nie był narazie głodny, wziął więc sobie kubek wody i kromkę chleba, chociażby po to by nie pić samej wody i podszedł do szlachcica.

Offline Creed Canue

• Arystokrata
    • Karta postaci

« Odpowiedź #112 dnia: 10 Maj 2015, 14:21:06 »
-Dzisiaj jest już trochę puźno więc może jutro poćwiczymy, bo po co prosić kogoś o broń jak mamy własne, więc po prostu poćwiczmy sobie, i pasowało bym tego jaszczura przeprosił bo sie obraził. - Powiedział po czym ugryzł kawałek mięsa i popił go wodą i dodał - Ja za niedługo będe szedł spać bo trzeba być wypotrzętym na następny dzień, bo niewiadomo co nas jutro spotka, ale najpierw po zjedzeniu tego pójdę na górny pokład. - Powiedział po czym wziął kolejny gryz mięsa.

Offline DarkModders

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #113 dnia: 10 Maj 2015, 14:24:23 »
Spał jak kamień na koi pod pokładem. Przewracał sie z boku na bok aż wreszcie runął na deski pokładu. To go zbudziło. Zaspany jeszcze spojrzał na koje i przemyślał o tym co sie właśnie stało. Wstał z desek i położył sie z powrotem na koi zasypiając jak kamień.

Offline Dael

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #114 dnia: 10 Maj 2015, 14:25:02 »
- Co ćwiczeń się zgadzam, i fakt, że już poźno, chyba pójdę się przespać ... Powiedział, nastepnie pożegnał się z elfem i poszedł do wspólnych kajut zażyć snu.

Offline Creed Canue

• Arystokrata
    • Karta postaci

« Odpowiedź #115 dnia: 10 Maj 2015, 14:31:29 »
-Dobranoc. - Powiedział elf po czym wziął kolejny kęs mięsa i tak dopuki go nie zjadl, gdy jedzenie się skończyło zapił to wodą i wyszedl na górny pokład, stanął przy burcie i popatrzył na morze a potem na niebo. Sprzyjajcie nam wiatry i nie róbcie burz na morzu jeszcze chwilę tak porozmyślał i wszedł pod pokład żeby się przespać, znalazł wygodne miejsce obok Daela i położył się, trochę jeszcze pomyślał o tej wyspie i zasnął.

Offline Nawaar

• Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #116 dnia: 10 Maj 2015, 14:34:44 »
- Wiesz dobrze, że nie wiem co król na to, nie przebywam w jego najbliższym otoczeniu, ale na pewno się jakoś odwdzięczy za tą nierówną walkę. Tak, Melkiorze to sprawa najwyższej wagi, bo chodzi oto czy nasz świta nada będzie istniał. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że od walki z nim jest Bractwo ÂŚwitu oraz wszelacy magowie, ale tutaj należy zwrócić uwagę na to, że Bractwo w swoich szeregach, ma tylko dwóch uskrzydlonych przedstawicieli, a magów sam osobiście nie znam i nie wiem jaką mają liczebność, poza tym wątpię żeby sami sobie poradzili bez zwykłych mieszkańców wyspy, jakimi jesteśmy my. Mam takie dziwne przeczucie, że bez nas oni nie wygrają, bo z reguły to właśnie zwykli wojownicy w takich potyczkach znaczyli więcej, niż te kilka potężnych jednostek. Mówiąc to spoglądał na nerwowego elfa, który tymczasowo odmówił współpracy, przy  czym dhampir cały czas szperał w swojej kieszeni, kiedy w końcu odnalazł rycinę wyciągnął ją i rzekł.
- Znalazłem! Spójrzcie i sami oceńcie jak to wygląda.

- Doprawdy paskudny osobnik. Sam wizerunek potrafi przerazić.

Offline Melkior Tacticus

• Król
    • Karta postaci

« Odpowiedź #117 dnia: 10 Maj 2015, 14:38:31 »
- Skurwiel jak cała reszta. Jeśli krwawi to to można to zabić.

Offline Nawaar

• Lord Elekt
    • Karta postaci

« Odpowiedź #118 dnia: 10 Maj 2015, 14:51:24 »
- Czy da się zabić pierwotnego? Nie, mam pojęcia, ale z tego co się również dowiedziałem to wygląda tak, a nie inaczej dlatego, że został stworzony z 16 ludzkich ofiar, które uznały to coś za boga. Normalnie masakra, nie wiem co musiał im obiecać, aby takie coś uczynili, ale tego normalnym nazwać nie można. Melkiorze znasz początki powstania, Bękartów Rashera, co nie? Właśnie tą pierwszą siedzibę przejęli wyznawcy tego czegoś i przerobili ją pod swoje kopyto, palili swoje ziółka i nikomu nie robili krzywdy do teraz. Dodał, by podtrzymać rozmowę.

Offline Melkior Tacticus

• Król
    • Karta postaci

« Odpowiedź #119 dnia: 10 Maj 2015, 14:57:28 »
- Yarpen się wkurwi, w tamtejszych piwnicach były receptury na wóde Domenicka. Ujmę to tak, jeśli zobaczę odpowiednio dużo brzęczących argumentów to poprę udział Bękartów w tym wariactwie. Ale nie licz że po Zuesh nasi ludzie pobiegną tam z pieśnią na ustach kurwa.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #119 dnia: 10 Maj 2015, 14:57:28 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything