Tereny Valfden > Dział Wypraw
Piracka grota
DarkModders:
- Mam sprawdzałem. - powiedział po czym uderzył lejcami dwa razy. - Wio Zbyszek, wio. Koń ruszył z kopyta prosto w stronę kamienia, na którym wcześniej zakończyli swoją podróż. Droga do niego była krótka. Podjechali do niego zatrzymując konia. Szeklan zszedł z konia i przykucnął przyglądając się napisowi na kamieniu a pisało na nim:
--- Cytuj ---Nie idź tam jeśli ci życie miłe!...
--- Koniec cytatu ---
Tu napis urywał się.
Creed Canue:
Creed zszedl z konia przeczytał wyryty napis i powiedział:
Szeklan co o tym myślisz? Według mnie powinniśmy tam iść i sprawdzić co tam jest.
DarkModders:
Jaszczur spojrzał jeszcze raz na napis. Wstał z ziemi i spojrzał w strone traktu.
- Możemy iść ale ten kto to pisał musiał być świadom tego co się tam znajduje ale do odważnych świat należy. Wsiadaj jedziemy tam. - powiedział do Creeda i energicznie wsiadł na konia biorąc do dłoni lejce.
Creed Canue:
Bez ryzyka niema zabawy. - Dodał Creed, wsiadł na konia i wyciągnął miecz - Ruszaj.
DarkModders:
Koń ruszył z kopyta w strone traktu, który prowadził do nie wiadomo gdzie. ÂŚnieg chrupał przyjemnie pod końskimi kopytami. Nic nie wyglądało na to że trakt jest niebezpieczny jednak po chwili uświadomiliście sobie że tak nie jest. Przejeżdżając dawno już zapomnianym traktem usłyszeliście dziwny gulgot. Jaszczur zatrzymał konia i zaczął nasłuchiwać. Nie przypominało mu to żadnego znanego mu zwierzęcia. Wtedy dostrzegł jak zza zarośli wychodzi małe stado zębaczy przygotowujących się do ataku.
3x Zębacz
//Są 18 metrów od nas.
//Przygotowują się do okrążenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej