Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Esmeralda

<< < (2/4) > >>

Syriusz23:
Jeśli chodzi o mnie, ja sądzę, że Piraci są tak sam szkodliwi ( dla orków) że ich rasa wybiła wszystkich. Wiem, że wydaję się to bez sensu, ale przemyślcie to :)

A tak z innej paczki;łażąc po plaży między Ardeą a Cape Dun widać chatkę, a w niej powieszonego gostka. Otóż na tej wyspie jest także molo, i to dość spore. Nie było to kupiec, bo nie ma tabliczki nad drzwiami, ani przyjaciel orków, po go powiesili :)

Ja sądzę, iż była to melina piratów :D

Saschy:
Gdybym był piratem to ukradł bym statek i popłynął daleko od tej wyspy!!! Wiem że piraci ukradli Esmeraldę ponieważ w końcu tylko piraci umieją pływać statkami. Pewnie popłynęli na Khorinis...No bo gdzie? Napewno nie zostali w Myrtanie!

Valdar:

--- Cytat: Saschy ---Gdybym był piratem to ukradł bym statek i popłynął daleko od tej wyspy!!! Wiem że piraci ukradli Esmeraldę ponieważ w końcu tylko piraci umieją pływać statkami. Pewnie popłynęli na Khorinis...No bo gdzie? Napewno nie zostali w Myrtanie!

--- Koniec cytatu ---

Ke ke ^^ a Khorinis pełne orków ;) na pewno mają jakąś kryjówkę ;) może w Jarkendarze, może gdzie indziej, ale na 100% nie prosto do Khorinis które wiadomo że musiało upaść po najazdach orków.

Foltest:
Może po prostu odpłynęli i zostali zaatakowani przez galery orków.

Wilczur:
W grze nie ma informacji na temat tego gdzie jest Esmeralda.
Jednak myślę,że twórcy gry wstawili gdzieś Esmeraldę na wypadek graczy,którzy by jej szukali.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej