Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Esmeralda
Smoke:
Ludzie gadają...
--- Cytuj ---esmeralda jest na nie duzej wyspie mozecie wypłynąć z zatoki przecinającej wyspę i płynąć prosto ok 45min. więc troche nudno a mi sie klawiatura zablokowała i w ten spoób tam dopłynołem
--- Koniec cytatu ---
Tym, którym G3 dobrze działa, mogą poszukać statku :) Jeśli znajdziecie, proszę, dajcie jakieś
screeny i powiedźcie mniej więcej coś o okolicy. Bo dla mnie taka wyprawa to oj... szkoda gadać.
pozdrawiam!
PLShayloPL:
Ciekawe gdzie może być Esmeralda po uprowadzeniu przez piratów jak wiecie to piszcie i jak też znajdziecie to plz screny:)
\\Rc: Temat był(i to na tej samej stronie, o 3 miejsca niżej!), następnym razem łaskawie używać Szukajki! Takie zachowania, to prawie jak jawna prośba o warna ;/
Xoulus:
Jedno jest pewne na 100% nie znajdziesz statku na którym Bezimienny przy[łyną do Myrthany. W grze jest powiedziane, że Esmeraldę uprowadzili piraci, ale jeśli dobrze pamiętam nie ma ich za wielu w Gothiu 3.
DeadFish:
To oczywiste że Esmeraldy się nie znajdzie, po co twórcy mieliby zawracać sobie głowę tworzeniem następnego modelu, skoro i tak nie będzie On potrzebny?
_Snopek_:
Powiem wam tylko tyle jeszcze nikt nie znalazł w G3 czegoś w stylu garbusa z nocy kruka lub tabliczki za palisadą. Skąd wiecie że twórcy nie zrobili Esmeraldy i nie zamknęli na niej Wilka razem z resztą ludzi którą moglibyśmy wziąć na kontynent i napisać że tak naprawdę Esmeraldy nie ukradli piraci tylko sami najemnicy i teraz pędzą sobie w spokoju bimber na małej wyspie.
No to fantazja widzę mnie poniosła ale napiszę jedno jak zobaczę to uwierzę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej