Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Beliar a Innos siły dobre a złe....
ork-wiarus:
dla mnie to innos jest najpotężniejszy ach tn ogien ach to życie ta waleczność poprost bajer !!
kamilbrokam:
siema ja niejetem po zadnej ze stron wiem jednak ze beljar i adanos to pryszcze w poruwnaniu do
innosa bo przeciez kto pokonal smoki ÂŚniącego (bezi-wybraniec innosa)czyli to inos byl by silniejszy
ponieważ sam jego wybraniec rozgromil armie zla
Maksous:
Ja jestem za Beliarem szczególnie dlatego że wykul dobry miecz (Szpon Beliara) są też fajne kapliczki dzięki którym dostaniemy 500 sztuk złota jak sie postaramy można też dostać kilka ciekawych czarów bedąc magiem.
Insiderth:
Ale można także oberwać od jego kapliczki jakimś niezłym zaklęciem. A co do tego że Innos rozniusł by Beliara to nie jestem taki pewien. Beliar to także tek jak Innos twarda sztuka. On także dałby rade wybić Innos'owi zęby . Ja nie jestem ani po stronie Innosa ani Beliara. Wole Adanosa. Jest to najpotężniejszy z Bogów i to właśnie on utrzymuje harmonie na świecie.
P.S. Innos to beksa gdy dowiedział się że będzie musiał walczyć ze swoim bratem(Beliarem) płakał pare lat. Dokadnie nie pamiętam ile ale gdzieś o tym słyszałem. Chyba w Quize na tej stronce. (tawerna gothic)
masiq:
Najpotezniejszym bostwem oczywiscie jest..,.Adanos poniewaz gdyby tak nie bylo nie dal rady trzymac rownowagi. A nie zapominajcie że beliar ma do dyspozycji czarnych magów (czyt. nekromantów)
GDyby nie Bezi na 95 % wygrałby beliar.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej