Tereny Valfden > Dział Wypraw

Odbudowa

(1/13) > >>

Armin:
Nazwa wyprawy: Odbudowa
Prowadzący wyprawę: Devristus
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% walki dowolną bronią
Uczestnicy: Armin

- Jestem gotowa. Opowiedz mi proszę, jakie będzie moje zadanie?- pytała dalej czarnoskóra.

Demetris:
Do opactwa przybyła też rudowołosa elfka. Rozejrzała się uważnie z ciekawością a potem ruszyła poszukać Taurena z nadzieją pozyskania jakiegoś zadania. Ostatnio krucho było u niej z grzywnami i nudziła się strasznie. Dlatego gdy przy taurenie zauważyła czarnoskórą dziewczynę, ucieszyła się podwójnie.
-Dzień dobry!- przywitała się z Madaronem a potem spojrzała na dziewczynę.  -Czy mogłabym się przyłączyć? - spytała, gdy usłyszała, że rozmawiają o zadaniu.

Devristus Morii:
- Odpowiedź nie należy do mnie, lecz do panny Armin.

Armin:
Maurenka zmierzyła elfkę wzrokiem. Chciała się trochę usamodzielnić, lecz w parze zawsze łatwiej, chyba, że trafi ci się fajtłapa...
- Oczywiście, że możesz. W końcu co dwie głowy to nie jedna. Jak Madaron nadmienił nazywam się Armin. - lekko uśmiechnęła się do długouchej. - Więc, jakie jest nasze zadanie? - spytała się taurena.

Demetris:
-W takim razie bardzo mi miło hy hy! Jestem Demetris, albo ruda, jak kto woli- potrząsnęła ręką maurenki i posłała jej promienny uśmiech. Wiedziała, że będą miały czas, aby bliżej się poznać, też w walce. A takie znajomości rzadko kruszeją pod upływem czasu. Potem pogładziła koszulę i spodnie i stanęła spokojnie czekając na dalsze słowa teurena.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej