Tereny Valfden > Dział Wypraw
Wskrzeszenie Devristusa
Isentor:
Jak się czujesz? Pragnę Ci przypomnieć, że rarytas życia kosztuje 2000 grzywien.
//Zrobiłeś dokładnie to o czym wspomniałem Ci na PW. Wrzuciłeś sobie umki, które wymagają innych umek aby ich używać. Domyślam się wiec, że celowo to zrobiłeś ze względów ekonomicznych. Także kontynuuje. Ciekawi mnie tylko czy robisz to specjalnie...
--- Cytuj ---Wskrzeszenie w nowym ciele
Możesz również poprosić o wskrzeszenie Twego ducha w nowym ciele. Nekromanci wykorzystują do tego celu przeważnie ciała niewolników. Możesz wtedy poprosić o nową rasę postaci.
Przy wskrzeszeniu w nowym ciele postać przejmuje jedynie 1 wyuczoną niegdyś specjalizacje, 2 umiejętności i 1 zaklęcie.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Magiczne:
Medytacja
Mortokineza
Teleportacja III
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Walka bronią obuchową - kostur [100%]
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Krzyk umarłych
--- Koniec cytatu ---
Devristus Morii:
Wiem, ale można rozliczyć się w sali ideologicznej,nieprawdaż?
//Czysto ekonomicznie pod względem umiejętności i czaru. Pytanie odnośnie specjalizacji: Jeśli zostawiam sobie na 100% to nie muszę się uczyć jej wcześniejszych wersji? Umki też poprawione.
Isentor:
Nie możemy.
--- Cytat: Devristus Morii w 07 Luty 2015, 13:54:26 ---Pytanie odnośnie specjalizacji: Jeśli zostawiam sobie na 100% to nie muszę się uczyć jej wcześniejszych wersji?
--- Koniec cytatu ---
//Nie musisz. W specjalizacji liczy się tylko najwyższy stopień, w miarę postępu nauki on po prostu ewoluuje.
Devristus Morii:
//Ok, ale jestem w stanie zrozumieć medytację i koncentrację, że są to oddzielne umiejętności, ząs mortokineza nie jest ostateczna formą telekinezy?
O to twoja zapłata.
7 107 - 2000 = 5 107 grzywien
Isentor:
Wyprawa zakończona
Nawigacja
Idź do wersji pełnej