Tereny Valfden > Dział Wypraw

Test kruka #21 Silion aep Mor

<< < (3/13) > >>

Silion aep Mor:
- Cholera, to mi komplikuje sprawy! A pomyślec ze miałem tylko dowiedziec sie jak wam poszla misja!
- I co ja mam z toba czlowieku zrobic? Pasowalo by cie zabrac do jakiegos medyka! - powiedzial do tego siedzacego

Anette Du'Monteau:
-Niedaleko jest niewielki składzik. Wydaje mi się, że powinna tam być jakaś mikstura leczenia. Właściciel nie powinien się obrazić jeśli ją pożyczmy w słusznej sprawie.

Silion aep Mor:
Krasnolud podrapał się po głowie, nastepnie pociagnal sobie lyk z bukłaka.

- Niedaleko, niedaleko, wy ludzie jesteście tacy dokładni! Powiedz mi konkretnie gdzie to jest i po czym poznam ten budynek, a ja juz zajme sie reszta! - powiedział Sil pociagajac łyk trunku z manierki.
- Konkrety, konkrety i jeszcze raz konkrety prosze, nie mam ochoty snuć sie po okolicy jak jakiś chedozony chrzasz!

Anette Du'Monteau:
-Musisz wyjść z tej uliczki i skręcić w prawo. Idziesz kawałek aż dojdziesz do kolejnej bocznej uliczki. Prócz paru domów będzie tam coś w rodzaju magazynu. Ach i taka informacja, niedaleko lubią się kręcić strażnicy miejscy.

Silion aep Mor:
Krasnolud wysluchal "konkretow" i wyruszyl, szedl zgodnie ze wskazówkami, minal nawet patrol straznikow, nie zwrocili oni uwagi na krasnoluda zwyczajnie jakby byl powietrzem lub czyms pospolitym jak mucha, szedl tak popijajac trunek, az manierka stała się pusta.
Zapamiętac! Dokupic gorzałki!
Szedł mijając kolejne uliczki aż nagle...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej