Tereny Valfden > Dział Wypraw
Test kruka #20 Eddar
Anette Du'Monteau:
-A to też. Ale to jakby się rozumie samo przez siebie, nie? Nie sra się do własnego gniazda. Jedyna możliwość kiedy byś zginął z naszej ręki to po ujawnieniu sekretów organizacji. - wytłumaczył. -Możemy nauczyć cię kraść, radzić sobie z zamkami, ukrywać się czy w końcu bezszelestnie zabijać. Nawet będąc takim krasnoludem jak ty. Kwestia treningu oręża to już własny wybór. Od drobnych ostrzy oraz kusz do zabójczych i długich katan.
Eddar aeb Shar:
- No to git. Teraz przejdę jakiś rytuał inicjacyjny, czy obywacie się bez tego typu pierdół?
Anette Du'Monteau:
-Mogę cię oblać ściekami jak tak bardzo chcesz. Myślałem raczej, że zabierzesz się z naszymi do siedziby.
Eddar aeb Shar:
- Uff, bałem się, że to jest wasza siedziba. ÂŚcieki pasują do wszelkiej maści zbirów, ale Krwawe Kruki brzmi raczej jak nazwa jakiegoś elitarnego grona. No to prowadź, mości Bombowy Rizziku.
Anette Du'Monteau:
Zadanie zakończone!Podsumowanie: Eddar skusił się na ponowne zadanie od nieznajomej kobiety. Polecono mu iść bo jej należność do pasera imieniem Han. Po odnalezieniu go i wdarciu do środka, udało mu się odzyskać pieniądze. W pewnym momencie rozległo się pukanie i krasnolud sądził już że ma kłopoty, lecz wybrnął i z tego. Tak wydawało się na początku. Nagle rozpoczęła się pogoń w której zakończeniu pomyślnie pomógł krasnolud Ragni. Bezpieczny Eddar oddalił się z miejsca i wrócił do kobiety. Ta wręczyła mu trochę grzywien oraz zaproponowała dołączenie do Kruków. Krasnolud przyjął propozycję, a później zapoznał się z Rizzikiem który wysłał go dalej do siedziby.
Otrzymano:
Mieszek - 50 grzywien
Talenty:
Eddar aeb Shar
Aktywność - 1 srebrny talent
Opisy - 1 srebrny talent
Walka - Brak
Jako, że wyprawa rozpoczęła się przed 25 stycznia to Eddarowi przysługuje bonus pieniężny.
Bonus pieniężny: 100 grzywien
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej