Tereny Valfden > Dział Wypraw

Test kruka #19 Creed

(1/10) > >>

Creed Canue:
Nazwa wyprawy: Test kruka #19
Prowadzący wyprawę: Anette Du'Monteau
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Logiczne myślenie, chęć dołączenia
Uczestnicy wyprawy: Creed
Elf idąc do dzielnicy handlowej widział ludzi wracających z pracy którzy jak zwykle zmęczeni swoimi zajęciami wracali do domów. Już z daleka był słychać gwar dzielnicy handlowej kupcy przekrzykiwali się wzajemnie oferując najróżniejsze towary. Creed przyśpieszył kroku by udać się tam na czas.

Anette Du'Monteau:
//: Taka uwaga. O tym kiedy dochodzisz do pewnego miejsca decyduje prowadzący wyprawę, chyba że da ci wcześniej wolną rękę. Jak możesz to opisz jakoś ładnie podróż poprzez miasto do dzielnicy handlowej, to wtedy ruszymy dalej.

Creed Canue:
//Poprawiłem może być?

Anette Du'Monteau:
//: Tak :P

Budynki straży zazwyczaj były umieszczane w widocznym miejscu i z łatwym dojściem. W końcu liczyła się szybka reakcja stróżów prawa. Dzięki temu nie miałeś problemów z odnalezieniem takiego posterunku i tutaj. Pozostawało znaleźć i zgłosić się do Lucjusza.

Creed Canue:
Po tym jak elf był już w dzielnicy handlowej postanowił szukać Lucjusza niedługo go szukał bo przecież był w wieży strażniczej,
Creed wszedł do wieży poszukał tego właściwego strażnika i powiedział:
Jestem nowy w tym mieście a słyszałem że szukasz kogoś z poza miasta, Zgadza się? - Powiedział elf

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej