Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zwiad

<< < (45/54) > >>

DarkModders:
Jaszczur zrobił taką mine słysząc słowa dziewczynki  <huh>.
- Nie przypominam sobie żebym miał dzieci. Raczej jaszczurką nie jesteś - powiedział wpatrując sie w dziecko.
- Podejdź bliżej i powiedź mi coś o tym miejscu.

Thoran:
Nie ociągając się założyłem na lewą rękę swój niezawodny puklerz zaś w prawą wyciągnąłem za paska stalowy topór. Obecna sytuacja wydawał się dziwna. W szczególności dla takiego zwykłego człowieka jak ja. Osobiście miałem nieodparte wrażenie, że ta dziewczynka wcale nie jest tą osobą za jaką się podaje.
- Dokładnie to całe ustrojstwo śmierdzi magią. - skomentowałem słowa krasnoluda i obserwowałem dalsze poczynania jaszczura i małej dziewczynki.

Melkior Tacticus:
Wszyscy zginiecie! Dziewczynka nagle "rozmazała" się. W jej miejscu siedziało dziecko - owszem - tyle że zombie. Nieumarły rzucił się na jaszczura. Zaś z chat zaczęła wychodzić horda.

29x http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Zombie

//Są "świeże", kobiety i dzieci też są

DarkModders:
Jaszczur wstał jak poparzony dobywając od razu topór. Cofnął sie do tyłu jednak był gotowy na atak.
- Cholera. Można było sie tego spodziewać - powiedział opanowanie wpatrując sie w zombie. Jednak wiedział że bez maga maja nikłe szanse.

Thoran:
Szeklan odskoczył jednak nie skontrował tego nieumarłego pomiotu. Dlatego też skontrowałem ja wykorzystując wrodzoną przezorność, która pozwoliła mi kilka chwil wcześniej wyciągnąć mój sprzęt bojowy. Dlatego też doskoczyłem do "zombie dziecka", które jeszcze przed momentem toczyła uroczą konwersację z naszym jaszczurem. Zablokowałem puklerzem cios zadany pazurami, które zgrzytnęły po stali i wyprowadziłem cios od góry prosto w głowę zombiaka za pomocą topora. Przeciwnik był niższy toteż dosięgnąłem celu bez problemu, rozbijając czaszkę i niszcząc mózg wroga.
- Koniec tych jasełek panowie. Trzeba będzie sobie wyrąbać drogę przez tę zapyziałą wiochę.

28x zombie

// te zombie to mam rozumieć wychodzą po kilka sztuk z danej chaty, czy idą jakąś zmasowaną chmarą ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej