Tereny Valfden > Dział Wypraw
Zadanie szkoleniowe Hizenhawera
Rodred:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Hizenhawera
Prowadzący wyprawę: Dragosani
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Hizenhawer (Rodred)
Dragosani:
// Widzę, że link do karty postaci wkleiłeś w domu. Powinien być w profilu na forum. Profil>Modyfikuj profil>Profil forum>Ekwipunek postaci. Wklejasz tam bezpośredni link do karty postaci na wiki. Wtedy w profilu pojawi ci się niebieska tarcza, tak jak u mnie jest.
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest południe, mamy 12:00.
Rodred:
Spostrzegłem, że Respev nie czeka na moją odpowiedź co do broni więc nie ociągając się ruszyłem do zagrody.
Dragosani:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Rodredem w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młody, czeka Cię walka. - Widząc, że mężczyzna nie ma broni, pogrzebał w jakieś skrzyni i wydobył z niej topór i tarczę. - Może nie są najlepsze, ale na trening wystarczą. Oczywiście do zwrotu po walce. Przygotuj się.
Respev przekazuje:
Nazwa broni: topór treningowy
Rodzaj: topór
Typ: jednoręczny
Ostrość: 13
Wytrzymałość: 15
Opis: Wykuty z 0,73kg mosiądzu i wystrugany z 0,2kg drewna o zasięgu 0,7 metra.
Nazwa broni: tarcza treningowa
Rodzaj: tarcza
Typ: jednoręczny
Wytrzymałość: 35
Opis: Wykuta z 1,75kg mosiądzu, wysoka na 0,8 i szeroka na 0,4 metra.
// Dopisz to do ekwipunku na czas tego zadania.
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---
Rodred:
Tarcza na lewej ręce, micz w garści Jestem gotów! uznał. Blok tarczą cios pod żebra i pozamiatane. Uśmiechnął się w duchu miejąc nadzieje, że rzeczywiście będzie to takie proste.
-Jestem gotów, moge zaczynać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej