Tereny Valfden > Dział Wypraw

Przeprowadzka

<< < (12/22) > >>

Thoran:
- Silva nie śpij ! a jak już musisz to nie rozdziawiaj paszczy bo może spotkać cię niemiła niespodzianka- powiedziałem widząc zasypiającego dhampira i postanowiłem powitać nowego członka drużyny.
- Witaj krasnoludzie, zwą mnie Thoran. Na Rashera kto cię namówił do dołączenia do naszej wesołej kompanii ? - zapytałem.
- Yarpen ileś już tego piwska wypił, że bredzisz ?

Melkior Tacticus:
- Ze pięc flaszek Pavulonu chybo byndzie. Tak jakoś... Ale wczorej naprawde było Hildegardy. Więc proponuje ja by się napić.
- Ja nie pije, prowadze a po za tym tu lubi straż łapać. Powiedział gdy wyjechali z miasta.

Nawaar:
- Nie bój się synu człowieczy. Wszystko gra i buczy, także tego Thoran nie zrobiłbyś nam tarcz na nadchodzącą wojnę? Kasy mamy pełno, bo sam Yarpen jej pilnował a oni znają się na pilnowaniu jak nikt inny. Yarpenie żadnej Hildegardy nie znam, więc nie wiedziałem o imieninach.

Melkior Tacticus:
- Boś kalendorza ni mosz! A ja mam, taki ze szkicami gołych bab. Huehue! Tarcza dobra rzecz. Można z niej jeść, a nawet jajecznice usmażyć jak poczeba najdzie.

Xvier aep Deler:
- Xvier aep Deler jestem, do wstąpniena namówił mnie ojciec tego pana o tu. - mówiąc to skierował wzrok na Melkiora. - Szukałem jakieś w miare normalnej roboty bo w dolnym mieście to same pojebusy. Rzuciłem wszystkim, poszedłem sie napić i tam spotkałem cała kompanie ot co, a tak swoją drogą to nawet nie zdążyłem tego zrobić. - po tym słowach skierował wzrok na beczułki piwa. - Nie wzieliście  jakieś zastawy czy cuś, jednak beczułka w te czy wewte.

// jestem pół h nikt nic tu nie pisze ide sobie zagrać drugie pół i postów nawalone w 3 dupy ;[

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej