Tereny Valfden > Dział Wypraw

Lochy

(1/6) > >>

Gordian Morii:
Nazwa wyprawy: Lochy
Prowadzący wyprawę: Devristus
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Gordian

Spełniając polecenie taurena Gordian udał się do wieży gdzie miał się z nim spotkać. Wieża Raanar - tak powiedział. Opierając się o ścianę budowli ziewnął w zaciśniętą pięść.

Devristus Morii:
Ku Twojemu zaskoczeniu na spotkanie nie przyszedł Madaron, lecz przedstawiciel rasy raanar. Zatrzymał się 4 metry przed Tobą i zmierzył Cię wzrokiem.
To Ty jesteś od Madarona?

Gordian Morii:
-A spodziewałeś się kogoś innego? - odpowiedziałem pytaniem. - Tak po prawdzie to jestem synem pana tych ziem, więc nie wiem kto tak na prawdę jest od kogo. - dodałem po chwili

Devristus Morii:
Oooo syn Pana Moriego! Jestem Luinden i chciałbym abyś pomógł Nam "uprzątnąć" jedną odnogę lochów pod Nathanelem. Jako, że się rozrastamy potrzebujemy co raz więcej miejsca

Gordian Morii:
- Witaj Luindenie. - ukłoniłem się elegancko jak przystało w towarzystwie się kłaniać.
- Rozumiem, że to uprzątnięcie nie jest raczej przewaleniem kilku rozbitych skrzyń, a raczej eksterminacja żyjących tam lokatorów. Wiesz może czego mam się tam spodziewać? Jeślibyś był łaskaw wyjaśnić mi to w drodze na miejsce to zaoszczędzilibyśmy czas, którego zapewne obydwu nam brakuje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej