To się nazywa temat dla mnie. Ja zagłosowałem jak większość z was na myrtanę. Najbardziej podoba mi się w niej duża ilość krajobrazów, dużo zwierząt normalnych jak w naszym świecie( króliki, węze, żółwie, wilki, bizony). Te elementy krajobrazu powodują że czuje się jak u nas w polsce w lato. Te wodospady, wzgórza, lasy to jest naprawde super według mnie. Nordmar też lubie ale moim zdaniem jak się biegnie przez te tereny wszytko jest prawie takie same że można na pamięć zapamiętać niektóre miejsca. W varancie znudziły mnie te piaski ciągle widzisz te same rzeczy ruiny,piasek, i jedno miasto na pare ładnych hektarów. Ludzie w myrtanie są normalni w porównaniu do innych mieszkańców krain. Nordmaczycy są nastawieni do walki z orkami a assasyni to łotrzyki i czarnimagowie. W myrtanie widoczny jest podział stanów ( chłopi, rycerze , ważniejsze grube ryby). A najbardziej ze wszystkich miast i mieścin spodobała mi się Montera ponieważ jest dużym miastem i jest w świetnym położeniu nie trzeba daleko latać po myrtanie żeby do niej dojść jak do Geldern. FAring też jest ładną twierdzą z osadą ale zdenerwowało mnie że żeby wejść do samego szefa orków trzeba mieć ogromną ilość reputacji. Pozdro dla fanów gothica 3