Tereny Valfden > Dział Wypraw

Demony duszy mojej w głębi umysłu mego

(1/21) > >>

Izabell Ravlet:

--- Cytuj ---Nazwa wyprawy: Demony duszy mojej w głębi umysłu mego
Prowadzący wyprawę: Isentor, Darlenit
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: członkostwo w Mrocznym Pakcie; zgoda Darlenita
Uczestnicy wyprawy: Isentor, Darlenit, Elrond, Aragorn, Salazar, Dragosani, Mogul
--- Koniec cytatu ---

Darlenit ruszył przodem do sali rytualnej. Miał nadzieję tam spotkać szanownego mistrza.

Dragosani:
W mury Paktu zawitał Dragosani. Udał się do sali rytualnej. Coś tam słyszał, że mag, któremu zgodził się pomóc, już czeka tam na śmiałków. Wampir wspiął się więc na górne poziomy wieży i wkroczył do sali.
- Witaj... czyli jeszcze nikogo nie ma - błyskotliwie zauważył. Odpiął od pasa butelkę ze zwierzęcą krwią. Nie wiedział, ile spędzą w umyśle maga. Odkorkował ją i napił się.
- Jak rytuał i sama wyprawa do twojego umysłu będzie wyglądać? - zapytał. Nigdy nie był jeszcze w umyśle żadnego maurena.

Izabell Ravlet:
- Rytuał to w sumie nic specjalnego. Mistrz poprosi o moją krew, którą później zmiesza z jakimiś specyfikami i poda wam. Mam nadzieję, ze będzie smakować. Później wprowadzi nas w trans. Tak przynajmniej było ostatnio. Co będzie potem - niestety nie potrafię ci opowiedzieć. Raz, że jestem obiektem, nie uczestnikiem. Dwa, opowieści poprzednich śmiałków są dość rozbieżne i po prostu dziwne. W dodatku, tym razem może to wyglądać zupełnie inaczej - odparł mauren. Tak jak za pierwszym razem, mieszały się w nim różnorakie uczucia.

Hagmar:
- Witajcie. Isentora nie ma jeszcze jak widzę.

Canis:
- Witajcie. - Powiedział jaszczur wchodząc. - To co? czekamy? - Powiedział siadając wygodnie na krzesełku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej