- Tak, pamiętam. Myślałem, że już zaginęłaś. Poco to przenosić, taką skrzynię trzeba otworzyć, poco targać tyle żelastwa. - Powiedział i sięgnął po wytrych. kilkoma ruchami w zamku udało mu się otworzyć kłudkę i otworzyć skrynię. Wewnątrz było 50 grzywien oraz karę ksiąg i listów.
- Weź te grzywny. Dokumenty są moje. A teraz wracamy do gniazda, dość już stresu i czekania na ciebie.
Powiedział i ruszyliście we dwoje do siedziby kruków. gdy dotarliście pożegnaliście się.
Wyprawa zakończona!
Podsumowanie: Gracz podjął się wyprawy, według której miał udać się do Ombros i znaleźć siedzibę Czarnego klifu w tym rejonie. Na szlaku napotkał dwóch wojowników zgromadzenia, z którymi prędko się rozprawił. Dotarł do Ombros, gdzie w karczmie spotkał część bandy z Czarnego klifu. Dzięki udanemu aktorstwu udało mu się ich zmylić i śledzić przeciwników. gdy dotarł do siedziby dokonał napadu zabijając całą bandę z zaskoczenia. Po czym dokonał przeszukania całego kompleksu i mial udać się w podróż powrotną nie mając możliwości zabrania skrzyni. Na pomoc przyszedł zleceniodawca zadania, który otworzył skrzynię. Razem wrócili bezpiecznie do siedziby krwawych kruków.
Nagrody:
Talia:
- 50 grzywien ze skrzyni (za wykonanie zadania)
- 66 grzywien z pokonanych przeciwników
2x
Nazwa broni: Uszkodzony Miecz
Rodzaj: miecz
Typ: jednoręczny
Ostrość: 23
Wytrzymałość: 30
Opis: Wykuty z 1,28kg stali Valfdeńskiej o zasięgu 0,9 metra, uszkodzony.
Talenty:
Talia - Talia Anabeth
Aktywność - BRAK (Tego się nie da opisać aktywnością, tu powinny być ujemne talenty, takiej wyprawy dawno nie miałem.)
Opisy - 1 srebrny talent
Walka - 2 srebrne talenty
Bonus pieniężny - 150 Grzywien