Tereny Valfden > Dział Wypraw
ÂŚluz, szmaragd i nicponie
Nikolaj:
--- Cytuj ---Nazwa wyprawy: ÂŚluz, szmaragd i nicponie
Prowadzący wyprawę: Blaze
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Logiczne myślenie, Walka dowolną bronią 50%
Uczestnicy wyprawy: Nikolaj
--- Koniec cytatu ---
- Tylko powiedz mi oczywiście, gdzie dokładnie ta kobieta mieszka i jak się nazywa - dopytywał się Wampir.
Anette Du'Monteau:
-Ach, no tak. - oprzytomniał Ronald. -Dama zwie się Ulianna Mifarid. Znajdziesz jej dom w dzielnicy obywatelskiej. Jest dość rozpoznawaną postacią, więc nie powinieneś mieć problemów.
Nikolaj:
- No to ja się zbieram - powiedzaił, zakręcil się na pięcie i zniknął w czarnej mgiełce. Wyleciał jako nietoperz i skierował się wprost do Valfden, do dzielnicy obywatelskiej. Ten typ podróży był na tyle dobry, że nic po drodze go nie mogło zaskoczyć.
Anette Du'Monteau:
Zbliżał się wieczór, lecz wciąż było jasno. Z góry mogłeś obserwować jak ludzie wracają do swych domów albo udają się do karczmy. Nie wiadomo czemu widok codziennego życia napawał niektórych takim zachwytem. Ot powtarzalna rzeczywistość. Po pewnym czasie, dostrzegłeś z daleka ładniejsze domy i okolice dzielnicy obywatelskiej.
Nikolaj:
Jak gdyby nigdy nic wylądował w jakimś zaułku i wyszedł na główną drogę. Zaczepił jakiegoś dobrze wyglądającego przechodnia.
- Przepraszam dobry człowieku, gdzie mieszka Ulianna Mifarid? Przybyłem z daleka, jest moją krewną, a ja wiem tylko ze mieszka w tej dzielnicy...
// Perswazja
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej