Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Raz kozie mgle: Atusel i morze

<< < (55/129) > >>

Elrond Ñoldor:
- Pobieram co laska. Nie musi być teraz - odpowiedział krótko. Był zmęczony. Ból pozostał nadal. Ból w umyśle. Jeden z najgorszych bo niemożliwy do wyleczenia. Postanowił odpocząć na wozie.

Funeris Venatio:
- Co rozumiesz przez stwierdzenie, że pobierasz "co laska"? Bo wiesz, nie wiem czego mam się spodziewać...

//Polskie znaki diakrytyczne są naprawdę ważne... :)

Elrond Ñoldor:
- ÂŁaska, ÂŁaska. Nie laska. Już jeden elf mnie od dziadków wyzywał. Kostur mam, więcej kijów nie potrzebuje - powiedział, starając się zręcznie ominąć gafę.

// Nie po 6h nauki z przerwami :P

Funeris Venatio:
- Wybacz, jakoś tak ze snu mnie wyrwali, potem nieco poparzyli, mogłem nie dosłyszeć.

Isentor:
//Wszyscy, którzy używali telekinezy do przenoszenia ciał. Jak?

--- Cytuj ---Funkcja - Zasięg telekinezy oraz czarów ofensywnych miotanych wynosi 20 metrów. Możesz raz na post pchnąć przeciwnikiem lub sprowadzić do stanu spoczynku obiekt do 90 kilogramów na odległość 2,5 metra. Możesz raz na post podciągnąć przeciwnika lub sprowadzić do stanu spoczynku obiekt do 90 kilogramów z odległości 2,5 metra. Możesz unieść przeciwnika do 90 kilogramów metr nad ziemię dusząc go telekinetycznym uściskiem, wykonując tą czynność nie możesz wykonać żadnej innej akcji ani używać zaklęcia długotrwałego. Duszony przeciwnik nie może mówić i zostaje obezwładniony na następny post z walką, o ile nie zastosuje kontrataku za pomocą teleportacji lub telekinezy i jej wyższych form. Waga unoszonych telekinezą przedmiotów nie może przekraczać 3kg. Możesz rozbijać przedmioty np. drzwi, wazony, okna, barykady, których wytrzymałość nie przekracza 6 punktów.
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej