Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Raz kozie mgle: Atusel i morze

<< < (39/129) > >>

Nawaar:
- Interesujące. Stwierdził na temat pancerza jaki i dłoni.- Sam mam część takiego odzienia w domku. Jednak został on uszkodzony, ale nie naprawiony. Ciężko zdobyć odpowiedni materiał na zrobienie takiego. Stwierdził ze smutkiem Nathaniel i mówił dalej.- Ojciec mi mówił, że jakoby wasza rasa zaczęła się od elfów. Bardzo interesujące opowiadanie.[/i]

Lucas Paladin:
Lucas podjadał delikatnie zamówione wcześniej żarcie i przysłuchiwał się rozmowom. Chciał już wrócić do Bractwa, wyprawa wyraźnie go nużyła. Niestety artefakt musiał dotrzeć do Atusel bezpiecznie i takie było ich zadanie. Mimo rycerz starał się nie okazywać swojego znudzenia. Być może ktoś w końcu dotrzyma mu towarzystwa.

Isentor:
//Dev proszę Cię o skasowanie wszystkich przyznanych talentów do mojego postu. Ponadto każdy uczestnik do końca wyprawy może maksymalnie otrzymać 1 brązowy talent za opisy.
http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Zasady_uczestnictwa_w_wyprawie
//Złamaliście zasadę o kreowaniu świata. Ponadto wykreowaliście burgery w średniowiecznym świecie. Gratuluje poczucia humoru.

Elrond Ñoldor:
- Płacę - powiedział kładąc monety na stół. - Pytanie mam drogi karczmarzu. Jak to u was się powodzi? Dobrze żyje się w tej gminie? - usiadł sobie wygodnie na krześle zaraz obok szynkwasu. Dopijał resztę wina.

2021 - 12 = 2010 grzywien

Hagmar:
Aragorn usnął z nudów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej