Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tańczący z krasnalem Gorna z Rivi

<< < (20/31) > >>

Canis:
- Dwukrotnie większa płaca! o połowę zmniejszony czas pracy! I nowe wyposażenie w formie kilofa i ubrania codziennie! A i podwojenie racji żywieniowych!

Gorn Valfranden:
-Rozumiem,A czy w razie choroby jakiegoś pracownika wezwano Medyka?lub gdy się zranił jakoś poważnie to ktoś go próbował połatać.A czy są w tych kopalniach niebezpieczeństwa? jeśli tak to czy są jednostki wydzielone do ochrony?Pytam ponieważ zastanawiam się czy można wam jakoś pomóc.

Canis:
- A czy ja do cholery chce medyka! NIE POTRZEBUJE! Powiedziałem czego chcemy, albo to załatwisz albo spierdzielaj stąd!

Gorn Valfranden:
-Nie musi pan przeklinać,Postaram się wam pomóc ale czuję znikome szansę.Ale spróbuję wam pomóc. A następnie wyszłem z kopalni i zacząłem się zastanawiać co dalej?.

Canis:
Analizując przypomniałeś sobie ich żądania. "Dwukrotnie większa płaca! o połowę zmniejszony czas pracy! I nowe wyposażenie w formie kilofa i ubrania codziennie! A i podwojenie racji żywieniowych!" Jednak te żądania nawet tobie podświadomie wydały się absurdalne i niemożliwe do spełnienia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej