Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wasze zadania w Gothic I Quest Pack
Thor ibn Odyn Grom:
Jeśli nie będzie mniej więcej takie:
--- Cytuj --- Po spytaniu się go o towary, pojawi się opcja dialogowa:
-Jakość twoich towarów chyba nie jest najlepsza?
On w odpowiedzi odpowie, że ostatnio nie otrzymywał wystarczających dostaw towarów. Ale my chcieli byśmy, żeby miał on lepsze towary i właśnie dlatego musielibyśmy udać się na plac wymian. Po drodze zatrzymałby nas strażnik, który spytałby się nas, dlaczego idziemy na plac? Wtedy pojawiłoby się okno dialogowe z trzema opcjami:
1.Chciałbym się przyjżeć miejscu od którego zacząłem podróż.
2.Przysłał mnie tutaj Sharky.
3.Muszę znaleźć coś co zgubiłem
(1.przepuści po wypytaniu. 2.Nie przepuści, chyba, że zapłacimy 20 bryłek. 3.Spyta się co)
Na miejscu byłaby jakaś skrzynia albo NPC z czymś co nazywałoby się "Dostawa Starego Obozu"
My byśmy wrócili z tym do Sharky'ego i oddali mu to.
To zadanie tłumaczyłoby jego dobre towary w późniejszej części gry i można by to dodać do strażników zamkniętego SO (w sensie dlaczego nie chcą nas wpuścić)
--- Koniec cytatu ---
Thor ibn Odyn Grom:
Jutro po szkole podam kilka postaci, które mają mało zadań w podstawowej wersji. Proszę zainteresowanych o poczekanie do mniej więcej 15.
xNoZoMi:
:D Ja w jutro w szkole z kolegą dla Rączki będę robić ;)
Thor ibn Odyn Grom:
Ją też próbowałem kolegę nakłonić, ale jego interesują tylko tarczę i walka dwoma broniami. Najgorsze, że jest drugi w szkolnym rankingu gothica, więc ma potencjał.
xNoZoMi:
:D Mój kolega jak by nie miał swojego kompa, to tez by pewnie do mnie zaczął przychodzić i grac ze mną w Gothic, jednak on nie przyjdzie do puki ja go z domu nie wyciągnę, albo go mama nie wygoni, tak więc z własnej woli nie przyjdzie. A tak to nie mam z kim o Gothic pogadać, bo on gra w tego WoT'a, tylko w szkolę mogę o czymś z nim pogadać bo kompa przy sobie nie ma <lol>, dlatego myślę że mnie wesprze.
'
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej