Tereny Valfden > Dział Wypraw

Tańczący z krasnalem

<< < (2/7) > >>

Canis:
Ciężko było pokierować konia prosto w kierunku kopalni srebra, bowiem ściany, budynki i inne rzeczy w mieście Atusel, w którego centrum się znajdujesz, grodziły ten kierunek do kopalni srebra.

//Chciałbym, byś dokładniej opisywał czynności. Za dokładniejsze opisy dostaniesz lepsze nagrody, a tym samym nie napotkasz innych problemów interpretacyjnych - jak w tym wypadku ;) .

Thor ibn Odyn Grom:
///Wiem o ty, ale pisze na komórce i trochę trudno się pisze, dłuższe będę pisał jak do domu wrócę.

Omijając wszystkie budynki w mieście, wyjechałem na prostą drogę do bramy. Lecz przystalem przy niej na chwilę, by zobaczyć miasto w całej okazalosci. Stałem tak przez jakieś 10 minut, q tym czasie myślałem, jak to było, gdy jeszcze nie musiałem martwić się o życie na każdej drodze. Po tym czasie, postanowiłem pojechać przed siebie, a później nabierać chrustu i rozpalić ognisko. Jak postanowiłem tak zrobiłem, pojechałem przed siebie, a po trzech godzinach przystałem na uboczu, by rozpalić ognisko. Najpierw nabierałem chrustu, a potem używając kamieni rozpaliłem małe ognisko.

//Zmodyfikowane, żeby było wyraźniej widać co zrobiłem. I co może być?

Canis:
//Jesteś na wyprawie, czy w pakcie? Nie możesz być równorzędnie w dwóch miejscach.

Thor ibn Odyn Grom:

--- Cytat: Salazar w 30 Marzec 2014, 22:59:20 ---//Jesteś na wyprawie, czy w pakcie? Nie możesz być równorzędnie w dwóch miejscach.

--- Koniec cytatu ---
///Na wyprawie, ale dopiero teraz sobie przypomniałem o tym, że do misji u krasnala muszę mieć albo srebrną broń albo wiedzę jak zabić demona, a że chcę też się wyrobić w swoim grafiku wydarzeń w marancie to przez pomyłkę tak napisałem.

Canis:
//Następny raz wyprawę anuluję od razu, bez pytania. To, że jesteś nowym graczem, nie zwalnia ciebie z przestrzegania obowiązujących zasad, a tekst, że "zapomniałem" niczego według mnie nie usprawiedliwia.

W czasie przemierzania drogi, po upływie 6 godzin natrafiłeś na parę wilków w czasie wieczornego polowania. były blisko drogi, widząc ciebie ruszyły do ataku. Dostrzegłeś je w odległości 10 metrów.

2x Wilk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej