Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wolna duskusja o Gothicu

<< < (7/56) > >>

Thor ibn Odyn Grom:
1. W popszednich częściach były runy przemiany a w 3 mikstury.
2. 1,2 były kretoszczury w 2 jaszczuroludzie i szczury a w 3 stare potwory tylko, że zmienione.
3. W 1 i 2 system walki zajebisty a w 3 zj****y całkowicie.
Można by jeszcze wymieniać, ale po co?

Elrond Ñoldor:
Ja bym powiedział, że do G3 zrobili inaczej w porównaniu do poprzednich części, a nie 1 i 2 inaczej względem trójki. Wiec...

Thor ibn Odyn Grom:
No, ale przyznać musisz, że trójkę dość mocno sknocili. Choćby te zacięcia <patyk>, pobieram niby to wszystko, ale to nic nie daje. Przynajmniej u mnie

Elrond Ñoldor:
Powstawały całe tematy o błędach i niedociągnięciach, jakie można było znaleźć w tej grze...

xNoZoMi:

--- Cytat: Thor Grom w 22 Kwiecień 2014, 17:28:38 ---1. W popszednich częściach były runy przemiany a w 3 mikstury.
2. 1,2 były kretoszczury w 2 jaszczuroludzie i szczury a w 3 stare potwory tylko, że zmienione.
3. W 1 i 2 system walki zajebisty a w 3 zj****y całkowicie.
Można by jeszcze wymieniać, ale po co?

--- Koniec cytatu ---

1. W Gothic III jeżeli grałeś to powinieneś wiedzieć że magia runiczna zniknęła.
2. Jaszczuroludzie przybyli wraz ze smokami, bynajmniej tak myślę aby ich bronić, w Gothic III jest też parę nowych potworów np. Ogry,Rozpruwacze,Gargulec,Jelenie,Bizony,Lew,Nosorożec,Potwór,Schrat,Szabloząb,Szakal,Mumia,Demon. Tak więc parę ich jest w większości to w Gothic III gracz skupia się bardziej na orkach, ponieważ jest tam ich trochę :D .
3. W Gothic III jest coś takiego że nie trzeba naświetlać, moba/postaci którą chcesz uderzyć, dzięki temu możesz np jednym machnięciem miecza trzasnąć 3 wilki naraz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej