Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wolna duskusja o Gothicu
dafort:
--- Cytat: DesertScream w 06 Maj 2014, 16:03:35 ---grałem już kilkadziesiąt razy w praktycznie każdą część Gothic, i szczerze to zaczyna się już nudzić, znając wszystko na pamięć i wgl. Dlatego nowe rzeczy według mnie są konieczne, bo na okrągło wszystko tak samo.
--- Koniec cytatu ---
Hej, wszystko sie znudzi jak za duzo. ja do Gothica wracam średnio raz na 2 lata i za kazdym razem czesc fabuly zapomne, i gre zaczynam prawie jakbym gral pierwszy raz ;)
Thor ibn Odyn Grom:
--- Cytat: dafort w 06 Maj 2014, 20:15:41 ---Hej, wszystko sie znudzi jak za duzo. ja do Gothica wracam średnio raz na 2 lata i za kazdym razem czesc fabuly zapomne, i gre zaczynam prawie jakbym gral pierwszy raz ;)
--- Koniec cytatu ---
U mnie by to nie zadziało, trójkę koledze pisałen na fejsie (w sensie jak przejść).
xNoZoMi:
Nie ma takiej opcji, ja nie zapominam gierek, ostatnio grałem w gierkę w którą ostatni raz grałem może z 3/4 lata temu i po 10 minutach grania, praktycznie wszystko sobie przypomniałem. W Gothic to już wgl wszystkie lokacje na pamięć znam.
xNoZoMi:
A co byście powiedzieli jak by zrobili kontynuację np Gothic 3 że orkami tera dowodzi Ur-Shak :D
Thor ibn Odyn Grom:
Słabo dla Beziego, bo raczej w przyjaźni się nie rozstali.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej