Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Testy dla fanów G2 + NK (HARD)

<< < (2/3) > >>

xNoZoMi:
1# 19
2# 17

Nocturn:

--- Cytat: Quiz ---2. Jak nazywa sie zona Canthara?
--- Koniec cytatu ---
Skąd myśl, że Sara jest żoną Canthara?

--- Cytat: Quiz ---13. Kim byl Lee zanim zostal przywodca najemnikow ?
--- Koniec cytatu ---
W trakcie gry można dowiedzieć się jedynie tyle, że Lee był generałem armii. Czy to oznacza, że był paladynem?

--- Cytat: Rakbar Nasard w 14 Marzec 2014, 16:40:27 ---Z obu testów dostałem po 13 pkt. Niektóre pytania dot. jakichś liczb - są one dla mnie po prostu durne. O ile jeszcze pytania te dotyczą fabuły (np. ile miał tabliczek Kruk), ok. Ale wymagania do jakiejś broni? Albo zadawane obrażenia na początku gry? Równie dobrze mógłbyś zadać pytanie o ilość liści na drzewie koło farmu Lobarta albo ID jakiegoś przedmiotu. To samo sprawy techniczne o: np zamianę tekstur.

--- Koniec cytatu ---
Popieram, pytania powinny dotyczyć jedynie strony fabularnej.

--- Cytat: dafort w 21 Marzec 2014, 02:28:24 ---i dwuznaczne pytania typu kto stoi przed kosciolem? najpierw Pedro, potem Milten.

--- Koniec cytatu ---
Parlan. Kościół znajduje się wewnątrz klasztoru.

XBadManX:
Sara jest żoną Canthara ponieważ ich imiona się rymują (problem rozwiązany) xDD
 <rycerz>

Nordale:
Jest trochę błędów w postaci zbyt słabego zdefiniowania pytania, np:

--- Cytuj ---Kto stoi przed kościołem w Klasztorze Magów Ognia?
--- Koniec cytatu ---
A stoi zarówno Pedro jak i Milten, w zależności od rozdziału. Nie określiłeś, w którym rozdziale

--- Cytuj ---Czy w Gothicu II znajduje sie jakakolwiek drabina po ktorej mozemy wejsc ?
--- Koniec cytatu ---
Zaznaczyłem, że nie, bo w podstawce nie ma drabiny. Jest jedynie w NK. A pokazało, że źle...

Poziom HARD nie jest wcale taki Hard ;)

Emillord2000:

--- Cytat: Nordale w 29 Marzec 2014, 16:13:34 ---Jest trochę błędów w postaci zbyt słabego zdefiniowania pytania, np:A stoi zarówno Pedro jak i Milten, w zależności od rozdziału. Nie określiłeś, w którym rozdziale
--- Koniec cytatu ---

Nie przed murami tylko przed kościołem w klasztorze

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej