Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Testy dla fanów G2 + NK (HARD)
Corri:
Nie wiem czy to dobry temat ale Zapraszam do rozwiązywania 2 Testów dla FANĂW o Gothic 2 + Noc Kruka
1# http://test.4free.pl/test/514146/61632 & 2# http://test.4free.pl/test/514146/61762 (Poziom HARD)
Rakbar Nasard:
Z obu testów dostałem po 13 pkt. Niektóre pytania dot. jakichś liczb - są one dla mnie po prostu durne. O ile jeszcze pytania te dotyczą fabuły (np. ile miał tabliczek Kruk), ok. Ale wymagania do jakiejś broni? Albo zadawane obrażenia na początku gry? Równie dobrze mógłbyś zadać pytanie o ilość liści na drzewie koło farmu Lobarta albo ID jakiegoś przedmiotu. To samo sprawy techniczne o: np zamianę tekstur.
Btw. Skąd wiadomo, że Canthar miał żonę i jak ma ona na imię?
XBadManX:
Z obydwu 15 na 20 więc chyba dobrze :-\
Corri:
--- Cytat: Rakbar Nasard w 14 Marzec 2014, 16:40:27 ---Z obu testów dostałem po 13 pkt. Niektóre pytania dot. jakichś liczb - są one dla mnie po prostu durne. O ile jeszcze pytania te dotyczą fabuły (np. ile miał tabliczek Kruk), ok. Ale wymagania do jakiejś broni? Albo zadawane obrażenia na początku gry? Równie dobrze mógłbyś zadać pytanie o ilość liści na drzewie koło farmu Lobarta albo ID jakiegoś przedmiotu. To samo sprawy techniczne o: np zamianę tekstur.
Btw. Skąd wiadomo, że Canthar miał żonę i jak ma ona na imię?
--- Koniec cytatu ---
Mówiłem że to test dla fanów więc pytania typu ile siły potrzebujesz by unieść np. smoczą zgube są na miejscu.
"Albo zadawane obrażenia na początku gry?" Gdzie ty widzisz takie pytanie ?? :O
Gdyby Sara nie była żoną Canthara to jakim PRAWEM Canthar przejął stanowisko po niej gdy ona poszła za kraty ?? Musieli być małżeństwem które się pokłóciło bądź też rozwiodło (innej opcji nie przewiduje)
dafort:
#1 18/20, jak na to ze w G2 gralem ostatnio z 2 lata temu, i dwuznaczne pytania typu kto stoi przed kosciolem? najpierw Pedro, potem Milten.
#2 14/20, jak nazywala sie zona Canthara?
--- Cytat: Corri w 14 Marzec 2014, 19:03:04 ---Gdyby Sara nie była żoną Canthara to jakim PRAWEM Canthar przejął stanowisko po niej gdy ona poszła za kraty ?? Musieli być małżeństwem które się pokłóciło bądź też rozwiodło (innej opcji nie przewiduje)
--- Koniec cytatu ---
<huh>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej