Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Brak napisów w menu głównym jak i w całej grze [PROBLEM ROZWIÂĄZANY]

<< < (3/5) > >>

Isentor:
Strasznie sobie namieszałeś. Instalowanie patcha w wersji 1.74 po czym instalowanie patcha 1.75 jest bez sensu, bo ten drugi zawiera jakieś 99% tego samego i może jakieś 10 MB dodatkowych poprawek. Tak więc zawsze instalujesz najnowszy patch, czyli  na ten moment 1.75.14. Zawiera on wszystkie dotychczasowe poprawki i spokojnie można go instalować na podstawową wersje gry.

Tak więc usuń wszystko poprzez dodaj/usuń programy. Usuń wszystkie foldery z grą w program files i moich dokumentach. Następnie zainstaluj od nowa Gothic 3, po czym najnowszy community patch w wersji 1.75.14 i uruchom grę. Powinna działać. Nie instaluj QP, podaj mi link skąd go pobrałeś. O ile pamięć mnie nie myli nie ma Polskiej wersji QP więc nic dziwnego, że gra wywala Ci brak napisów skoro community patch próbuje uruchomić się po polsku a QP wczytać język angielski.

TheKali323:
Wszystko usunąłem i zainstalowałem samego Gothica jeszcze zanim stworzyłem tego posta a więc mam teraz samą podstawkę bez żadnych patchy itp. czy jak to nazwać a co do QP oraz patchy, To QP nie ma w ogóle dźwięku dialogów po polsku ale z tego co widziałem na youtubie ludziom normalnie chodzi z polskimi napisami. Mi też instalowanie dwóch patchy wydawało się bez sensu bo jak są patche to instaluje się najnowszy jednak tak podobno trzeba było. (dziwne) QP Pobrałem stąd: http://www.gothic.phx.pl/gothic3/download.php?id=005 (żeby pobrać trzeba kliknąć na ten żółty napis nad tym obrazkiem gdybyś chciał sprawdzić to czy coś) 

Isentor:
Nie jestem do końca przekonany o poprawnej instalacji tego QP. Został on przeznaczony do wersji 1.74. Dlatego instalując go na najnowszą wersję CP rozwalało Ci konfiguracje gry. Jeśli masz teraz czystego Gothic 3 sprawdź czy działa. Jak będzie hulał zainstaluj sobie już wedle uznania najnowszy CP czyli 1.75 lub CP z QP ale wtedy pamiętaj, by instalować CP w wersji 1.74 i QP w wersji 4.

Z tego co mi wiadomo wydano nowszego QP ostatnimi czasy ale najnowsza wersja nie otrzymała jeszcze polonizacji.

TheKali323:
No tak Gothic działa tylko nie ma napisów jak już mówiłem to co mi kazałeś zrobić tzn. usunąć i zainstalować od nowa zrobiłem jeszcze zanim w ogóle ten post jeśli mogę to tak nazwać został przezemnie opublikowany i na razie zanim w ogóle będę instalował jakieś patche chcę właśnie przywrócić napisy, no chyba, że uważasz iż poprzez instalację patcha zostaną przywrócone.

Isentor:
Hmm zainstaluj community patch w wersji 1.75 na ten gothic 3 bez napisów. Jaka to jest wersja Gothic 3  tzn. z czego?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej